Z kodą jest o tyle lepiej że nastepnego dnia nie muszę chodzić co chwilę do kibelka.Niestety potem przez 2 dni mam sraczke I około tydzień dyskomfort w brzuchu.Przez sulfo zawarty w thiocodinie nabawiłem się wrzodów żołądka(mialem taki okres przez 2msc,że thiocodin bralem co tydzień) męczyłem się długo z wrzodami,ale na szczęście siemie lniane ,,wyleczyło" mnie z tego.Aktualnie praktycznie nic poza ziołem nie ruszam(hasz lepszy bo tańszy ;D) mało tego na brzuch pomaga,nie myślę o chorobie a do tego lekko znieczula.Kilka tygodni temu wleciał xanax w dawce 2mg.Było nawet przyjemnie ale bez szału,słabsze od trawy a do tego nie pamiętałem powrotu do domu(mogło działać słabiej bo sulpiryd biore czyli neuroleptyk).Po Xanasiu nic mi nie było.Teraz w planach mam w wakacje wziąść grzyby albo kwasiora.Wolałbym raczej grzyby tylko się boje zebym brzucha nimi sobie nie rozjebał.alkoholu nie tykam wogóle, po jednym browarze boli brzuch jak cholera I do tego mam sraczke.
No dobra do rzeczy:
Ktoś na forum hypka ma podobne problemy z jelitami do moich?
Co możecie sobie zarzucić I normalnie funkcjonować?
Przy moich problemach lepiej grzyby wziąść czy kwasa?
Jeśli zrobię sobie tydzień przerwy od neuroleptyków,to mogę w spokoju wziąść sobie psychodelika?
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych
Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.
Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy
Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.
Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii
Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.