I teraz najlepsze: Moi znajomi od następnego dnia - depresja, obniżenie nastroju, dekoncentracja, typowe objawu zjazdu, zaś ja do dzisiaj czuje się zajebiście, z każdym dniem się czuje coraz lepiej, mam zajebisty humor, zacząłem się gibać do piosenek, zacząłem sobie podśpiewywać piosenki, dodatkowo pozbyłem się całkowicie uczucia lęku, strachu i stresu. Dodam, że to był mój PIERWSZY raz z MDMA w życiu. Znajomi korzystali z 5-HTP i po 2dniach wrócili do siebie. Dodam jeszcze, że wszyscy jedliśmy 4h przed wzięciem ten sam posiłek w takiej samej ilości.
O co może chodzić?
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
No podsumowując może być z Tobą tak jak ze mną, nie wiesz jak wygląda bomba i musi Ci się ona jakby utrzeć, wyrobić xD Po mojemu na następny raz na pierwszą porcję zarzuć tak, żeby było 1,5-2mg na każdy kilogram masy ciała i powinno być git.
Ja akurat uważam, że efekty nastrojowe na następny dzień zależą tylko od własnego nastawienia i nastroju. Swoją przygodę zaczynałem od kryształków, z początku brak zjazdów a to tylko dlatego, że w tym czasie było dobrze. Potem robiło się w życiu gorzej i razem z tym moje zjazdy po dragach, więc moje pierwsza MDMA była katastrofą. Nie powiem jakie to było i ile mg, bo było to dawno temu i aż się tak na tym nie znałem. W każdym razie, przez całą drogę do domu słyszałem dziwne dźwięki i byłem w chuj przerażony, a przez cały dzień myślałem że serce mi rozpierdoli całą klatkę i pójdzie w pizdu i pociłem się jakbym był w basenie.
Teraz, gdy moje życie się dobrze układa to po dragach nic nie czuje oprócz zmęczenia oczywiście. Normalnie jem, chodzę do pracy, rozmawiam z ludźmi, chcę co chwilę coś robić.
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom
Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.
Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu
Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.
"Zielone kliniki" w Polsce do likwidacji. Chcą zmian przepisów ws. marihuany
Do Ministerstwa Zdrowia skierowano pismo z prośbą o niezbędne działania dotyczące zasad ordynacji produktów leczniczych z konopi innych niż włókniste. - Projektowane przepisy stanowią odpowiedź na obserwowany w praktyce proceder komercjalizacji procederu ordynacji produktów konopnych poprzez masowe powstawanie tzw. zielonych klinik - wskazał petytor.