Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 11 / 3 / 0
Witajcie. Natknęłam się na forum przypadkowo szukając opisu jak wygląda przebieg detoxu po skręcie. Biorę ja 75. Koło 8 tabletek. Koło 6m e ciagu Ale dziś koniec w kibelku wylądowały wszystkie jakie miałam koniec z tym gownem. Ale trochę się boję czy nie zrobię sobie krzywdy nagłym ucueciem ? Może ktoś doradzić raczkuje jestem pierwszy raz u was

-------------

EDIT: Po dorecie wkradla się literówka do posta.

Scalono i poprawiono nazwę tematu. taurinnn
Uwaga! Użytkownik motylek0 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 30 / 2 / 0
Możesz zachodzić z dawek i to myślę że będzie dobre rozwiązanie.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD

Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.

Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii

Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.

Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy

Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.