Jestem pod stałym nadzorem kuratora jeśli chodzi o obecność substancji psychoaktywnych.
Wczoraj skończyłem 18 lat a dzisiaj była kuratorka z testem,oczywiście negatywny.
Uznałem,że skoro to już osiemnastka to chyba mi się należy. I właśnie dlatego chcę zadać kilka pytań.
Kuratorka przyjeżdża różnie, co tydzień albo do co 1,5 miesiąca,tak samo jak i ma różne testy (mocz/ślina) więc nie jestem w stanie niczego określić.
Jak jutro spale sobie gałe maksymalnie dwie, będę sobie dużo pił przez te dwa tygodnie żeby to "wypłukać" to wyjdzie?
Mam 182cm,75-80kg,będę palił pierwszy raz od 7 miesięcy,poprzednio paliłem koło roku,umiarkowanie.. bardzo umiarkowanie, bo gałe albo blanta z dwóch na wieczór, tylko przez wakacje leciałem troche mocno bo czasami nawet jedynke na dzień potrafiłem opracować,ale to trwało maksymalnie miesiąc. Zamierzam pić jakieś 2,5-4 l wody i innych płynów dziennie.
Czy po takich informacjach,jest ktoś w stanie we w miare przybliżonej ilości określić czas ile czasu będzię thc-cooh na teście? ;) Z góry dziękuje i liczę na odpowiedzi doświadczonych palaczy :D
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.
Palenie marihuany na mrozie: Dlaczego „faza” uderza dopiero po wejściu do ciepła?
Stoisz na balkonie, skulony w kurtce, przestępując z nogi na nogę. Jest minus pięć stopni. Odpalasz jointa, zaciągasz się mroźnym powietrzem i… masz wrażenie, że to nic nie daje. „Słaby temat?” – myślisz. Dopiero gdy wchodzisz do ciepłego salonu i zdejmujesz czapkę, rzeczywistość uderza Cię z siłą pociągu towarowego. Nogi robią się miękkie, a głowa nagle waży tonę.
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach
Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.