Heksedron i substancje będące jego pochodnymi (przede wszystkim HEX-EN).
ODPOWIEDZ
  • 4894 / 853 / 0
@WujekMorda Wszystkie ketony są zbanowane w PL, ostatnia większa ustawa która wprowadzali to prawo analogowe wprowadzili. Jeszcze tylko chyba arylcykloheksylaminy są jedynie legalne ale czytałem nie dawno że już się powoli będą za to zabierać.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Filtry zbudowane są z polimerów z tworzywa sztucznego. Ich spalanie i wdychanie to okropny pomysł, gdyż zapewnia wyjątkowo skoncentrowany i nietypowy sposób wprowadzeniacoreball zanieczyszczeń do organizmu.
  • 111 / 19 / 2
16 listopada 2022devilfromheaven pisze:
Cześć!
czy warto spróbować zrobić z hexenu liquid do Vape-a?
Da sie musisz skryszuszyc na proch i rozpuścić najlepiej w liquidzie bez nikotyny. Wlej liquid do kieliszka wsyp proch i mieszaj zeby sie rozpuściło
, mozesz też dac np na kaloryfer bo ciepło przyspiesza rozpuszczania się. Pamiętaj żeby ustawić jak największą temperature na vapie, chwile przytrzymać i dopiero zaczac brac bucha. Najlepiej do rozpuszczenia w liqidzie nadają sie hexen freebase który otrzymuje sie w taki sam sposób nak crack. Hexen freebase tez można palić lufki jam crack i działanie jego jest bardzo podobne do cracku, inna faza niż przy zwykłym vapo z meth pipa.
%-D %-D %-D %-D %-D %-D %-D %-D %-D %-D
  • 1481 / 237 / 0
Jak miałem akurat tyle hexa że nie musiałem się martwić że braknie (przynajmniej tak myślałem bo zawsze w końcu brakuje), lubiłem go hojnie dosypać do tytoniu i spalić w skręcie. Efekty były inne niż przy waporyzacji, znacznie mniej stymulacji, przyjemne ciepło i błogość w ciele, oraz takie miłe, chillowe zdebilenie aż gęba się cieszyła sama. Stałem sobie kulturalnie na balkonie w zimie, nie potrzebowałem nic zrobić ani nigdzie iść, mróz mi nie przeszkadzał w ogóle, radował mnie śnieg i oddychanie.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.

Magazyn z narkotykami na dachu budynku

Stołeczni policjanci wkroczyli w czwartek na warszawską Pragę, gdzie na ulicy Brzeskiej zlikwidowali magazyn z narkotykami. Zatrzymali do sprawy 39-latka, do którego mogły należeć znalezione substancje: heroina, amfetamina, mefedron, kokaina i marihuana.

Duda: prezydent nie może mieć nałogów, które wpływają na jego świadomość

Zwierzchnik sił zbrojnych nie może mieć nałogów, które powodują, że nie w pełni świadomie będzie podejmował decyzje w najważniejszych sprawach - powiedział w poniedziałek prezydent Andrzej Duda. Dodał, że całkiem byłoby rozsądne, gdyby rzeczywiście taka kwestia była sprawdzana.