Szczególny dział, poświęcony wyczerpującym opracowaniom danych kwestii.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Siemanko dzisiaj ziomeczek kupił Marihuane z apteki 19% THC i tutaj moje pytanie: orientujecie się mniej więcej jaki procent THC jest w takim temacie od typowego osiedlowego dillerka albo jaka ogolnie jest srednia THC w marihuanie ktora lata w większości po Polsce? :liść:
Z góry dziękuję.
  • 31 / / 0
Wydaje mi się że w polsce takie lepszej jakości palenie ma koło 15%. Nie wiem czy mam racje ale przez jakiś czas paliłem takie prosto z hol z zawatrością 20% i było o niebo lepsze.
  • 2714 / 514 / 0
W typowym osiedlowym skunie uśredniając jest około 16% THC. Wiadomo, czasem trafi się słabszy, czasem mocniejszy, ale zakładając statystykę - 16.
20% to już mocne zioło, tak samo jak Spectrum No. 2 z apteki.
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 480 / 73 / 0
Słyszałem, że jest to wartość ok. 15% z czego trzeba zaznaczyć, że jest to loteria. Mało jest okazji na przebadanie takiego tematu z racji tego, że jest nielegalny, są pojedyncze badania pseudo amatorskie jeśli chodzi o Polskę.
  • 2032 / 335 / 0
03 kwietnia 2019UltraViolence pisze:
W typowym osiedlowym skunie uśredniając jest około 16% THC. Wiadomo, czasem trafi się słabszy, czasem mocniejszy, ale zakładając statystykę - 16.
20% to już mocne zioło, tak samo jak Spectrum No. 2 z apteki.
16%THC jak się trafi na ulicy, to jest to wtedy rarytaz i co najmniej amnezja hejzem to nazywają jak w hemp gru.
Podejrzewam, że często są to nawet niższe od 15% THC wartości. Nie wspominam o końcach ogniwa, gdzie na blokach latają jakieś sebastiany i mieszają to z cbd i inne triki.
Uwaga! Użytkownik yoshi420 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany

Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.

CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków

CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.

Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany

Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.