Stąd pytanie, czy miał ktoś z was coś podobnego? Przejdzie samo czy najlepiej udać się na psychoterapie?
Wiem ze się rozpisałem ale nie daje mi to spokoju i nie ma dnia kiedy o tym nie myślę.
O ile te 2 substancje działają na mnie znakomicie solo, o tyle ten miks wspominam jako zbyt "narkotyczny". Nie pamiętam, czy miałem na tej fazie (lub tuż po niej) jakieś problemy z sercem, ale chyba nie.
Wydaje mi się, że zbyt grubo (za często) stosowałeś szybkie i teraz odczuwasz tego konsekwencje. Odstaw wszystkie używki na jakiś czas - jeśli nie przejdzie, to szukaj pomocy specjalistów.
Odpowiedzią było wówczas sięgnięcie po wodę, jakiś owoc by się czymś zająć i przejście z powrotem do chillowania na kanapie z delikatną muzyką; wyłączyłam się z kręgu palenia i chyba nawet udało mi się wtedy przysnąć przy ambientach. :)
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
ktoś coś?
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany
Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.