Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
Sam owoc testowany i działa bez dwóch zdań, ale podobno naringiny jest również sporo w pestkach. Czy ktoś używał pestek do podbicia? Czy to bezpieczne(kwas pruski)? Jeżeli tak, to czy je rozgniatacie, czy jak?
Podobnie chciałbym zapytać o stosowanie soku 100% naturalnego, w kartonach.
dzięki za odp.
Co do soku z kartonów, nie, nie działają. Testowałem tymbarki, te "100%". Podbicie zerowe.
W aptekach są wyciągi z pestek grejpfruta, aczkolwiek z nimi nigdy nie miałem doczynienia. Podobno 20 zł za fiolke. Popytaj w aptece, a jak stestuejsz to daj znać ;)
scalono, post pod postem - Jamedris
wracając do tematu, po dłuższym teście kody z kroplami o ktorymi mówiłem a ich nazwa to citrosept wyżej polecam proporcje ok.1ml na każde 300mg kody więc
1ml - 300mg
2ml - 600mg
2,5ml do 3 - 720mg
zawsze podbijam jednakową dawką dexa czyli 105mg
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór
Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.
Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych
Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.
Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD
Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.