Podejście do narkotyków w innych krajach.
  • 1 / / 0
Witam, widziałem już jeden post na temat Norwegii ale nic tam nie ma na temat Bangsund. Interesowało by mnie wiele smakołyków ale wiem że wszystku tu jest bardzo drogie to jednak nie zmienia faktu że bez śmiesznej atmosfery może być ciężko... Czy ktoś z was może tu lub w okolicach mieszka albo wie gdzie mógł bym sie wybrać popytać ? Bardzo będę wdzięczny za pomoc
HyperTuba dodaj film
Newsy
Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich

Marihuana tylko na receptę. Tajlandia zmienia politykę dotyczącą "miękkich" narkotyków

Marihuana w Tajlandii jest dostępna już tylko na receptę; w życie wszedł dekret zmieniający wprowadzone trzy lata wcześniej liberalne zasady sprzedaży specyfiku - podała w piątek agencja AP, przypominając, że Tajlandia była pierwszym azjatyckim państwem, które zdekryminalizowało obrót marihuaną.

Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.