Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Ile czasu wytrzyma zawinięty w sreberko filter papierosowy nasączony heroiną(roztworem jak do iv: heroina + kwasek + woda - zagotować i umoczyć w tym filter od szluga) żeby nie stracił działania gdy będę go chciał wygotować ? 48h wytrzyma ?
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
Jak ostro leciałam to zawsze zbierałam te waciki żeby mieć na czarną godzinę.
Nie raz gotowałam na łyżce wazowej ok 20 szt i odparowywałam wodę żeby zmieściło się do sprzętu. Jeden to nie wiele Ci da, ale kilka już tak.
Tylko zawin je szczelnie i w jakieś suche ciemne miejsce.
Ja zawsze miałam taką specjalną skrzyneczkę do tego :-D
Tylko porządnie to potem przefiltruj nowym czystym filtrem i powinno być ok.
Robiłam tak wiele razy przed ok 3 lata zawsze filtry zbierałam. Nigdy nie miałam pirogena.
28 sierpnia 2018Amnezjaaa pisze:
28 sierpnia 2018Amnezjaaa pisze:
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia
W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.