Dział poruszający prawne kwestie użytkowania narkotyków. Legalizacja, kary, pytania do adwokata.
ODPOWIEDZ
  • 916 / 171 / 0
Jadę ze soba do: Czech, Słowacj, Węgier, Serbii, Macedonii, Grecji, Wloch, Francji (strefach wolnocłowa) France i strefę wolnocłową mogę odpuścić.
Problem w tym że nie zdążę rzucić modulatorów gaba wiec jedzie ze mną baclofen. Chciał bym do tego zabrać trochę Acodinu i jakiś psychodelik. Mam DOC, BOB, LSD, 1p-LSD, ALD-52 i MDMA. Najchętniej bym zabrał wszystko ale...o pachnącej marihuanie nawet nie myśle.
Jakieś podpowiedzi co brać co nie, jak to pakować? Ktoś podróżuje? Specjalnie wybrałem substancje nieznane psom.
Może wystarczy jakoś to schować? Nasączenie stronić Biblii DOC’em?
Jeśli istnieje podobny temat proszę o przeniesienie.
Piętnastu chłopa na umrzyka skrzyni ho aj ho i w butelce rum. Pij na zdrowie resztę czort uczyni.
  • 62 / 9 / 0
MDMA wyniuchają psy policyjne. Najbezpieczniejsze będą lizergamidy, nasączenie kartki wydaje się niezłym pomysłem ale nie wiem jak w praktyce, czy nie będzie ciężko rozprowadzić równomiernie substancji. baclofen i Acodin możesz mieć bez problemu, bodajże maks na 60 dni leczenia.
Będąc sobą wygrywasz na starcie z braku konkurencji.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków

Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.

CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.

Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze

33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.