Dział poruszający prawne kwestie użytkowania narkotyków. Legalizacja, kary, pytania do adwokata.
ODPOWIEDZ
  • 916 / 171 / 0
Jadę ze soba do: Czech, Słowacj, Węgier, Serbii, Macedonii, Grecji, Wloch, Francji (strefach wolnocłowa) France i strefę wolnocłową mogę odpuścić.
Problem w tym że nie zdążę rzucić modulatorów gaba wiec jedzie ze mną baclofen. Chciał bym do tego zabrać trochę Acodinu i jakiś psychodelik. Mam DOC, BOB, LSD, 1p-LSD, ALD-52 i MDMA. Najchętniej bym zabrał wszystko ale...o pachnącej marihuanie nawet nie myśle.
Jakieś podpowiedzi co brać co nie, jak to pakować? Ktoś podróżuje? Specjalnie wybrałem substancje nieznane psom.
Może wystarczy jakoś to schować? Nasączenie stronić Biblii DOC’em?
Jeśli istnieje podobny temat proszę o przeniesienie.
Piętnastu chłopa na umrzyka skrzyni ho aj ho i w butelce rum. Pij na zdrowie resztę czort uczyni.
  • 62 / 9 / 0
MDMA wyniuchają psy policyjne. Najbezpieczniejsze będą lizergamidy, nasączenie kartki wydaje się niezłym pomysłem ale nie wiem jak w praktyce, czy nie będzie ciężko rozprowadzić równomiernie substancji. baclofen i Acodin możesz mieć bez problemu, bodajże maks na 60 dni leczenia.
Będąc sobą wygrywasz na starcie z braku konkurencji.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny

Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe

CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób

Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.

Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków

Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.