Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 13 / 1 / 0
Witam serdecznie,
Mam X lat, z substancjami psychoaktywnymi jestem obyty już około 1,5 roku. Nadużywałem LSD w przeszłości. Teraz wpadłem w ciąg alprazolamu ciagle brałem aż nagle zostały mi zabrane leki, minęły od tego 6 dni, a ja czuje się psychicznie gówninianie. Problemy z erekcją, problemy z bezsennością, zamknięcie w sobie ale otworzyłem się na kobiety o dziwo :C i uważam je za przyjaciółki a nie jak kiedyś za tylko panią do sexu. Nie mogę dojść tylko ręka mi pomaga, masturbuje się rzadko kiedyś kilka razy dziennie. Jak sobie pomoc psychicznie, strasznie się czuje nic mi się nie chce :C
  • 8103 / 913 / 0
Zrób sobie porządny detox.
Możesz tez skorzystać z pomocy psychologa, jakaś terapia czy coś.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 42 / 3 / 0
Ja zauważyłem już dawno, że chyba nie znam ćpuna co nie ma problemów psychicznych i, przeważnie, nie leczy się psychiatrycznie. Zastanawia mnie, gdzie jest przyczyna a gdzie skutek, ale to chyba działa wzajemnie... Choć u mnie psychiatra był pierwszy, przynajmniej mogę się łudzić, że wcale nie zryłem sobie bani moją ulubioną rozrywką :p
Leśne bizony nie odwrócą wzroku, jeśli w twoich myślach będzie krzak.
ODPOWIEDZ
Newsy
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem

Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.

Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.

Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa

Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.