Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Zablokowany
  • 4 / 1 / 0
Wczoraj kolega dał mi za dużo kresek do wyciągnięcia. Wszystko było w porządku, ale po pół godzinach myślałam że mi serce wyskoczy, wzięłam 3 relanium i jeden estazolam to wszystko benzo i przestało. Działanie amfy totalnie zminimalizowałam i przez resztę dnia było w porządku. Na drugi dzień Mam mówienie delikatne w dłoniach i stopach, nigdy wcześniej tak nie miałam, czy mogłam sobie coś uszkodzić w mózgu, czy to normalne przy większej ilości?

poprawiono błąd w tytule - polymerase
  • 33 / 7 / 0
Wiesz, to od fryty nic Ci się nie stało, ja też potrafię duże ilości sama wciągać, na ogół dwójka jak mi pójdzie w ciągu dnia solo to jest okay. Wydaje mi się prędzej, że to od tej mieszanki którą sobie zrobiłaś. Fryta, wydaje mi się, albo może nigdy nie doprowadziłam się do takiego stanu, nie sprawiłaby zatrzymania akcji serca, więc nie potrzebnie brałaś pozostałe środki, wystarczyło na chwilę położyć się na łóżku i głęboko pooddychać. Poczekaj dzień, dwa, zobacz jak sytuacja się rozwinie. Mrowienie to jeszcze nie koniec świata, ale jak nie przejdzie do piątku myślę, że powinien zobaczyć to lekarz. Spróbuj sobie rozmasować czy coś, posiedź dzisiaj w domu i spędź dzień przed tv/pc, daj kończynom odpocząć :)
Rzucić narkotyki? Okay. Ale co potem?
  • 4 / 1 / 0
Kurde, trochę się niepokoje, bo mamy już poniedziałek, a nadal mam mrowienie rąk i nóg, ehhh.
  • 33 / 7 / 0
Ah bo Ty to masz już kilka dni? Wiesz, nie mam pojęcia w takim razie. Nerwy dostały po dupie i tyle, pewnie musisz po prostu odpocząć. Jeżeli to możliwe niczego nie bierz, pozwól organizmowi samemu pracować, w końcu tak działa - przeciwdziała jeżeli coś dzieje się w ciele. Spokojnie, mrowienie kończyn to nic wielkiego, najwyżej pójdź w ciągu tych kilku dni do jakiegoś ortopedy, czy rodzinnego zwykłego, oni już na bank powiedzą Ci więcej. I najważniejsze - nie panikuj :)
Rzucić narkotyki? Okay. Ale co potem?
  • 4 / 1 / 0
Dziękuję :hug:
  • 2116 / 630 / 0
Myślę, że kolega [mention]ziomek455[/mention] wyczerpał temat. Dzięki wielkie w imieniu koleżanki! Od siebie dodam, że podobne objawy - fachowo zwie się to chyba brain zaps, pogooglaj proszę - miałam po przedawkowaniu 5-MAPB, tzn. przesadzeniu z częstotliwością, bo dawki były okej.

Kłódeczka...?
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
Zablokowany
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Artykuły
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...