Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 6 / / 0
Witam palaczy, czy ktoś z Was ma jakąś radę na zbicie tolerki po fake hashu? Dodam tylko że zamieniłem mj po 13 latach kopcenia na ten feralny fake hash który kopce już dobre 3 lata (dzień w dzień) i z chęcią wróciłbym do mj lecz nie działa ona w ogóle na mnie. Mogę spalić 2-3g naraz i 0 efektu prócz lekkiego zaćmienia.

Jakieś rady/leki czy bez detoxu się nie obejdzie?

Zmiana nazwy tematu. | STR88
  • 1042 / 150 / 0
Syntetyczne kannabinoidy powodują ogromną tolerancję, której nie zbijesz inaczej niż przez zaprzestanie nadużywania. Myślę, że po roku niepalenia wraca normalna tolerancja na THC z zioła (tak było kiedyś w moim przypadku).
  • 6 / / 0
Czyli ogólnie lipa, tak długi okres abstynencji nie wchodzi w grę.
  • 1151 / 230 / 7
Zmiksuj zioło z dyso. Np. DXM.
Życie to trip, więc dbaj o set&setting.
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
  • 567 / 52 / 0
Zjedz przed snem 80-150mg DXM, znajdz optymalne dawkowanie i próbuj w te stronę
Predzej martwy niz slaby
  • 6 / / 0
Myślicie że DXM zbije tolerancję czy po prostu pomoże przebić się mj?
  • 1151 / 230 / 7
@Dedominator
Jedno i drugie.
Życie to trip, więc dbaj o set&setting.
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
  • 139 / 13 / 0
W moich doświadczeniach tolerancja wracała do punktu wyjścia w kilka dni absty, czytałem też kiedyś gdzieś czyjeś coś na hypie opisujące podobne doświadczenie.

W moim doświadczeniu z BB-22 udawało się nawet konsekwentnie zbijać tolerkę ograniczając dawkę z takiej, do jakiej przywykłem do satysfakcjonującej, tj. prawidłowej
ODPOWIEDZ
Newsy
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu

Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.

Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.

Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami

Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.