Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 1599 / 47 / 0
Ja od 3 dni się gorzej czuje czynniki mogą być różne od pogody aż po to, że od 3 dni biorę zolpidem pierwszego dnia 90 mg na wieczór drugiego dnia 30 mg na wieczór, a 3 dnia 10 mg na wieczór i mam amnezje następczą przez ten zolpidem czy na to może wpływać pogorszone samopoczucie ?
  • 318 / 23 / 0
Po dużych dawkach zolpidemu, u ciebie 90mg na drugi dzień występuje depresja, o ile znowu nie weźmiesz. Ktoś, kto ma za sobą eksperymenty wie to.
Uwaga! Użytkownik psycholek1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3079 / 1049 / 0
ja biorę sobie zolpi dość często w stosunkowo dużych dawkach i nie zauważam żadnego pogorszenia samopoczucia. jedyne co czuje to to że jestem bardziej wyspany %-D
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
  • 880 / 365 / 6
Pogoda dzisiaj jest beznadziejna, kogo nie spotkam to nie kontaktuje, jeszcze te mrozy w nocy mają być.

Dlaczego bierzesz takie końskie dawki zolpi?

Nie pamiętam co miałam po (wstaw wartość mniejszą niż 100 mg) zolpidemu, ale na następny dzień było depresyjnie.
Everything's better with acryl. It's like bacon, but acryl.
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
  • 174 / 17 / 0
Jeszcze pół godziny temu czułem się gorzej.
Ale właśnie się zaczął weekend i nagle mi lepiej :D
Magic!

[ external image ]
Ceterum censeo Roseum delendam esse
  • 279 / 42 / 0
Ja do 17 czułem się gorzej... a potem wyszedłem z pracy :cheesy:
Od razu lepiej :-D
You're an addict. So be addicted. Just be addicted to something else. Choose the ones you love. Choose your future. CHOOSE LIFE !!!
  • 7 / 4 / 0
Nie no dzisiaj wszyscy ludzi których obsluzylem byli jacyś nieswoji...łącznie ze mną samym. Może to kwestia szybkiej zmiany pogody i ciśnienia?
Chociaż zolpi u Ciebie wcale a wcale raczej nie pomagał w takich dawkach. :-/
W sumie teoria dezintegracji pozytywnej Dąbrowskiego to idealna teoria rozwoju personalnego dla psychonauty.
  • 1599 / 47 / 0
Pogoda rzeczywiście jest fatalna kto by pomyślał, że na początku wiosny padał śnieg.
  • 594 / 34 / 0
Ktoś kto żyje na tym świecie krócej niż 30 lat by pewnie nie pomyślał. A było tak, że w marcu wszystko odmarzało, przynajmniej na tej wysokości geograficznej, a w kwietniu kwitło...
Po za tym, w centralnej Polsce świeci słoneczko i jest ogólnie jako tako :cool:
Uwaga! Użytkownik zakriahh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8103 / 911 / 0
Tyle, ze jestem bardziej senny, ale to pewnie przez benzosy jakie biore.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
ODPOWIEDZ
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.