Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Wolisz kodę z Antka czy z Thioco?
Antek
77
26%
Thioco
216
74%

Liczba głosów: 293

ODPOWIEDZ
  • 10 / 3 / 0
Mnie tam Thiocodin zawsze jakoś odrzucał. Lepszym pomysłem byłoby przejście na Ultracod. Jest na receptę, ale każdy lekarz to wypisze bez najmniejszego problemu. Ja od dawna jak biorę kodeinę to głównie właśnie Ultracod. Cenowo wychodzi o wiele lepiej niż Antidol, do tego jak mam wypisane 3 opakowania to dostaję od ręki w jednej aptece 2,7 grama kodeiny, gdzie żeby taką ilość ogarnąć z Antidolu to musiałbym biegać pół miasta po aptekach. Jeszcze Talvosilen Forte też jest fajny pod ekstrakcję.
  • 280 / 14 / 0
Po ilu h mogę dorzucić kodę? 6 będzie ok?
  • 553 / 117 / 0
Najlepiej to prześpij się i zarzuć na drugi dzień.
  • 683 / 133 / 0
02 października 2023pospolitypijak pisze:
Tak 6h myśle będzie odpowiednim czasem dorzucania kodeiny ale nie zaszkodzi odczekać więcej, jak powszechnie wiadomo z doświadczeń kodeinistów, koda dorzutek nie lubi, więc jeśli mało zadowala Cię już dawka którą bierzesz może pora ją zwiększyć
  • 280 / 14 / 0
Dobra kończę z kodą bo lecę w uzależnienie zastępcze zamiast alko. Lecę ładnie w sumie od połowy czerwca. Mam nadzieję, że skonczy się tylko na objawach grypopodobnych i chwilowym dole psychicznym. Wiem, że prostą sztuczką aby zablokować działanie kody jest po prostu pełny żołądek. Potem mam 3-4h aby zastanowić się czy warto żreć Thio.

Ja w okresach kiedy nie brałem 2-3 dni czułem się ok, ale miałem bardzo słaby apetyt co powodowało, że miałem pusty żołądek i idealne pole do łykania piguł. Czym polecacie zapychać się na siłę, aby jednak nie dopuścić do możliwości wzięcia kody. Batony "no sugar" będą ok? Dodam, że normalnie jem. Nie jestem wychudzony.
  • 4291 / 698 / 2117
@pospolitypijak eh.

Odpowiem na Twoje pierwsze pytanie, bo już się napaliłem i nasmarowałem tego posta. Może będzie to dla Ciebie jakiś większy feedback.
Classico. 4-6 z mocniejszym naciskiem na górne widełki, ze względu na harm-reduction.

A tu odpowiedź na poniższe, czyli szybką zmianę sytuacyjną. %-D
Czym polecacie zapychać się na siłę, aby jednak nie dopuścić do możliwości wzięcia kody. Batony "no sugar" będą ok? Dodam, że normalnie jem. Nie jestem wychudzony.
Czymś, co ma dużo błonnika i jeżeli żarcie Ci pozwala, to ma zdecydowanie mało kcal. Sprawdź sobie może węglowodanowe odpowiedniki tych waflów kukurydzianych, tylko w odtłuszczonej wersji — WK Dzik takie mają. Dużo chrupania, względnie mało kcal. Batony "no sugar" też będą dobrym rozwiązaniem.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 175 / 30 / 0
Ogólnie mam tolerke na te 960mg kody żeby było jako tako, ale jak strzele nawet małą dawkę kocura to działanie jest redukowane a ja chcę się upierdoliiić, 1200mg będzie git czy może od razu 1350?
Uwaga! Użytkownik slodkapszczolka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 463 / 10 / 0
29 września 2023MentalStefan pisze:
No to moi drodzy, musicie się przerzucić na thiocodin! Ja go żrę od 7 lat (z 2-letnią przerwą) i nie narzekam. Trochę boli żołądek, ale nic wielkiego. Cóż, długoterminowo może to wam dać wrzody na żołądku lub problemy z wątrobą, ale cóż - każde ćpanie szkodzi. Jak tak bardzo boicie się sulfogwajakolu to jest sposób na jego ekstrakcję.
jak ekstrahować sulfo?
  • 683 / 133 / 0
@supravires z tego co wiem to się chyba nie da, zreszta nikt tego tutaj nie robi szkodliwość sulfogwajakolu jest mała, i odciska swoje piętno z reguły po latach brania, nie kombinowałbym tutaj z papraniem się w ekstrakcję thiocodinu jak Ci zależy na zdrowiu przerzuć się na antidol

05 października 2023slodkapszczolka pisze:
Ogólnie mam tolerke na te 960mg kody żeby było jako tako, ale jak strzele nawet małą dawkę kocura to działanie jest redukowane a ja chcę się upierdoliiić, 1200mg będzie git czy może od razu 1350?
Przecież to nie ma żadnego sensu kodeina działa do dawki 900mg później nasila tylko działania niepożądane, zalecałbym obniżenie tolerki lub przerzucenie się na DHC CONTINUS (Dihydrokodeine)
  • 507 / 194 / 1
Oczywiście ,że da się ograniczyć spożycie sulfo z thio i jest to w faq o kodeinie.
kodeina-faq-ver-0130-t22337.html
Uwaga! Użytkownik SerioSergio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
„Co potrzeba?” - zapytał 16-latek policjantów, których następnie próbował przekupić

„Co potrzeba?” - takimi słowami zwrócił się 16-latek do policjantów ze stołecznego Wydziału Wywiadowczo-Patrolowego. Wtedy jeszcze nie wiedział, że mówi do nieumundurowanych policjantów. Okazało się, że miał przy sobie kilka porcji narkotyków.

Masowe ilości kokainy na masowcu. Kucharz w areszcie

Blisko pół tony kokainy o wysokiej czystości przejęły argentyńskie służby na masowcu Ceci w porcie rzecznym San Lorenzo. Do udziału w przemycie przyznał się okrętowy kucharz.

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.