Chciałbym się zapytać co mi grozi za tą marihuanę, jeżeli mam już kuratora za jazdę skuterem bez uprawnień. Uczę się w miarę dobrze 3.8 srednią, uzyskuje dobre wyniki w sporcie (piłka ręczna).
Mam się spodziewać osrodka wychowawczego?
Raczej darcia ryja od kuratora, za taką ilość poprawczaka nie dostaniesz.
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
Imo, nie ma co się bać. Nie spodziewałbym się ośrodka wychowawczego.
Tak jak @up piszę, prędzej opierdol od kuratora i tyle. Niezłych wąsaczy musiałeś mieć, że Ci się przyczepili takiej ilości xD I jeszcze wjazd na chatę zrobili. Nieźle musi im sie w życiu nudzić
Listen man, we are the night
Raise them now, bongs and knives
Biore:
I nie wspomniałem wzieli mi telefon i będą cały znajac zycie przeszukiwali, czy jak pisalem z kims o marihuanie to duzo robi? Może ten moj kolega tez miec przerąbane
Ale serio wątpie by cokolwiek wyszło z tej sprawy o taką ilość. Toż to komedia by była. Opierdol dostaniesz i tyle i lanie na dupsko od rodziców w najgorszym wypadku imo.
Listen man, we are the night
Raise them now, bongs and knives
Biore:
@hub
Jak będziesz musiał się tłumaczyć (bo może być nieobowiązkowe stawiennictwo - i tak pójdź) to rozkminiaj, że znalazłeś i chciałeś spróbować nic więcej nie wiesz nie odpowiadaj na jakieś dodatkowe pytania, powiedz tylko że nikomu nic nie zrobiłeś, chociaż wiesz że to zabronione ( bardzo żałujesz :[ )no i tyle xd
nic ci nie zrobią
Przeczyta twoją odpowiedź i odpowie na twój post, chyba że znów dostanie bana :cheesy:
07 stycznia 2018EjFinn pisze: No coś ty, przecież taką ilość to mogą znaleźć Ci nawet na spodniach jak Ci się do dupy przyklei jak usiądziesz na jakiejs ławce gdzie sebole urzędowali z heheuanką.
W moich rejonach za takie drobne ilości to tylko dołek + przeszukanie chaty i jak dupa cicho nic nie wiadomo to puszczają i albo mała grzywna, albo sprawa ginie w natłoku policyjnej pracy.
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
JSC pisze:i to jest kwintesencja, znaj swoje prawa i nie daj się zaciągnąć w kozi róg, sensowne argumenty i pozamiatane, przecież za co płaci się adwokatom? za sensowne argumenty :D07 stycznia 2018EjFinn pisze: No coś ty, przecież taką ilość to mogą znaleźć Ci nawet na spodniach jak Ci się do dupy przyklei jak usiądziesz na jakiejs ławce gdzie sebole urzędowali z heheuanką.
W moich rejonach za takie drobne ilości to tylko dołek + przeszukanie chaty i jak dupa cicho nic nie wiadomo to puszczają i albo mała grzywna, albo sprawa ginie w natłoku policyjnej pracy.
" ... nie stanowi przestępstwa czyn zabroniony, jeżeli jego szkodliwość społeczna jest znikoma......" .
Dla leniwych i będących na , hmmmm... początku drogi rozwoju - tu jest napisane co robić !!! ;) :
http://www.otwartapestka.info/poradnik_ ... nta1_4.pdf
PZDR !!!
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków
Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.