Jednak wjebałem się konkretnie psychosytmulanty.
Najgorsze jest to poczucie nudy cos takiego ,ze nie moge sobie usiedziec w miejscu czy ktoś też tak miał ? Jak z tym walczyć ?
Warto też zastanowić się jaka jest przyczyna Twojego uzależnienia, jaki jest powód sięgania po stimy i zdusić to w zarodku. Może właśnie brak bodźców z zewnątrz? Zapewnienie sobie emocji, których brakuje w życiu? Na to już musisz sobie sam odpowiedzieć, powodzonka!
Moze macie jakies rady ?
Ja zajmuje sie biznesem chce zarabiac kase. Mam jakies tam pasje wiec zajme sie nimi
Scalono. | STR88
Poza tym po jakims tygodniu czystosci planuje wrocic na terapie indywidualna
Nie odbieraj tego jako atak, czy coś, po prostu taka rada ode mnie, bo sam już wiele razy próbowałem rzucać dragi i mimo to zawsze wracałem właśnie przez to, że ciągle czytałem to forum. Myślę, że wiele osób to potwierdzi. Są też nieliczni jak Blu, którym udało się rzucić i już nie wracać do nałogu, jednocześnie cały czas udzielając się na forum, ale to są wyjątki. Zdecydowana większość uzależnionych robi sobie tylko ciśnienie przez to forum, nawet udzielając się tylko w dziale Detox. Walka z nałogiem to nie tylko zaprzestanie ćpania, ale przede wszystkim zmiana wszystkich dotychczasowych nawyków, a to forum jest katalizatorem do dalszego ćpania.
Powodzenia!
26 grudnia 2017TheMan13 pisze: poczucie nudy cos takiego ,ze nie moge sobie usiedziec w miejscu czy ktoś też tak miał ? Jak z tym walczyć ?
MaxStereo pisze:Tak, mam radę - jeżeli chcesz naprawdę wszystko rzucić i już do tego nie wracać to z forum też powinieneś zniknąć dla własnego bezpieczeństwa. Dzienniczek rób sobie indywidualnie, albo wraz z terapeutą, ale naprawdę nie ma sensu tutaj przebywać, jeżeli chcesz skończyć z ćpaniem.
Nie odbieraj tego jako atak, czy coś, po prostu taka rada ode mnie, bo sam już wiele razy próbowałem rzucać dragi i mimo to zawsze wracałem właśnie przez to, że ciągle czytałem to forum. Myślę, że wiele osób to potwierdzi. Są też nieliczni jak Blu, którym udało się rzucić i już nie wracać do nałogu, jednocześnie cały czas udzielając się na forum, ale to są wyjątki. Zdecydowana większość uzależnionych robi sobie tylko ciśnienie przez to forum, nawet udzielając się tylko w dziale Detox. Walka z nałogiem to nie tylko zaprzestanie ćpania, ale przede wszystkim zmiana wszystkich dotychczasowych nawyków, a to forum jest katalizatorem do dalszego ćpania.
Powodzenia!
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Kawa - budzi i wydłuża życie
Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.
Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands
Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.
Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków
Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.