Jestem tu nowy. Nie tylko na forum. Właśnie przeprowadziłem się z UK do Wrocławia.
Borykam się więc z pewnego rodzaju szokiem kulturowym...
Po pierwsze to brak imprez PSY/ GOA
A po drugie dostępność. Jedyne co mogę znaleźć to 3mmc, nie wiem nawet co to jest i chyba nie chcę wiedzieć.
Nie mam zaufania do takich środków, wole stare dobre sprawdzone MDMA.
I tu pytanie do forumowiczów.
Znalazłem online gościa z Wrocka (pierwszy link w duckduckgo ) który niby sprzedaje 3mmc i niby ma też MDMA.
Tylko czy to nie jakaś lipa ? Jak w Polsce z nagonką na takie środki ? Bo tak sobie myślę skoro pół kraju jest najebane, dopalacze są legalne to jak ściga się takie rzeczy. Jest się czego obawiać ?
Ściga się wogóle kupujących ?
Dzięki
Zmieniłem nazwę tematu, mam nadzieję, że jest okej. | STR88
Sprzedawca pewnie ma jakiś klefedron/metaklefedron, CEC albo inny legalny zamiennik.
W MDMA od pierwszej lepszej osoby z internetu bym też nie wierzył, ale o samo MDMA łatwo w Polsce.
Psytrance'ow w Polsce jest wystarczajaco, na mysl przychodza mi imprezy "Serotonina" w Warszawie albo "Egodrop" w Krakowie. Na Smolnej (klub w Warszawie, polecam 100%) w styczniu tez bedzie psytrance. W lecie jest festiwal GoaDupa. We Wroclawiu jestem pewien ze tez jest jakas scena goa, rozejrzyj sie po fejsie.
A co do dragow: szukaj, a znajdziesz. Wbrew pozorom w Polsce niczego nie brakuje. Unikaj Sebow, czyli tzw osiedlowych dilerow. Kup sobie kropelki do testowania substancji na SINie (Spoleczna Inicjatywa Narkopolityki) zebys zawsze byl pewien co cpasz. I tyle, witamy w Polsce.
01 grudnia 2017FajnieJest pisze: Myslalem ze bedzie ci chodzic o normy kulturowe w Polsce, o inna mentalnosc, zabobonnosc, zacofanie, a ty tu pierdolisz ze masz szok kulturowy bo nie mozesz znalezc cpania. xD
Tego tematu nawet nie poruszam :P Nie chciałem tu wylewać żalów :)
Znam te imprezy, ale dalej uważam, że to nie za wiele
BTW Szkoda że BOOM i GoaDupa są w tym samym czasie.
Generalnie super, że taki ruch wogóle istnieje :D
Tak czułem, że te oferty to lipa. Problem w tym, że we Wrocławiu jestem zupełnie nowy, przed UK mieszkałem w Gdyni.
Tak czy inaczej dzięki wielkie, skoro mówicie, że się da to będę szukał dalej :)
Krople oczywiście mam :D
Dzięki
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.
Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN
Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.
Kofeina naprawia zaburzenia w pracy mózgu wywołane brakiem snu
Gdy po nieprzespanej nocy nie radzimy sobie z zadaniami wymagającymi myślenia, składamy to na karb zmęczenia. Jednak, jak dowiadujemy się z badań przeprowadzonych na Narodowym Uniwersytecie Singapuru, problemem nie jest zmęczenie, a fakt, że brak snu zaburza funkcjonowanie konkretnych obszarów mózgu odpowiedzialnych za kawę. Naukowcy nie zostawili nas jednak samych sobie z tą wiedzą. Stwierdzili bowiem, że kofeina może przywracać prawidłową pracę neuronów.