Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 5 / 1 / 0
To jest bardzo proste jedynie trzeba robić sobie co najmniej trzy dniowe przerwy pomiędzy podaniem i to wszystko w temacie.
Pozdrawiam i polecam [emoji6]
  • 1016 / 97 / 0
Kogo to multikonto? xD W sumie śmiechłem z trolla, propsuję.
The child is grown
The dream is gone
  • 879 / 190 / 5
Boże kto to zaakceptował, jak się dowiem to chyba będziecie wyskakiwac z tego działu jak uchodźcy z łódek :wall:

Troll 2/10, bo ktoś to jednak przyklepał :wall:
Masz problem z wypadaniem z żyły? Spróbuj podczas iniekcji patrzeć na igłę, nie na tłoczek.
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
  • 3406 / 534 / 0
A, to nowy temat, ten drugi pewnie też ? sądziłem że to jakaś nudna pogawędka to zaakceptowałem, a nuż kogoś skłoni do 3dniowej przerwy :P

Do autora, możesz opisać coś więcej ? jeśli nie - temat leci do kosza.
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 425 / 33 / 0
Teraz już wiem. Źle się za to zabrałem. Brałem co 4 dni na początku i zaknurzyłem homeo-stazę.
  • 1509 / 223 / 0
Re:
Nieprzeczytany post autor: Hexe »
13 listopada 2017ChrisMoltisanti pisze:
Kogo to multikonto? xD W sumie śmiechłem z trolla, propsuję.
CZYJE! Sorry, nie mogłam się powstrzymać. :*)
Edycja: Już czuję o co chodzi z tym postem. Pierdolenie o kontrolowanym ćpaniu mocnych opio > "porada" użytkownika Remcehova w wątku o kontrolowanym braniu heroiny. %-D Good one!
"My addiction is based on my shame and sorrow"
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
  • 879 / 190 / 5
14 listopada 2017polymerase pisze:
A, to nowy temat, ten drugi pewnie też ? sądziłem że to jakaś nudna pogawędka to zaakceptowałem, a nuż kogoś skłoni do 3dniowej przerwy :P

Do autora, możesz opisać coś więcej ? jeśli nie - temat leci do kosza.
Wypowiedź autora z innego wątku
13 listopada 2017Ramcehov pisze:
Ludzie co Wy wiecie o fecie !?!?! O kurwa nie czuję, że rymuję. Ale do rzeczy otóż Ja to żyję dzięki fecie i mj. Jestem w ciągu od przeszło dwóch lat i mam się całkiem nieźle i umysłowo i fizycznie poza małymi ubytkami które wyrządził mi jebany acatar. Ja mam taki system, że biorę dawki nie większe niż 0,8 g i regularnie się dobrze wysypiam max. 4 noce bez snu. A no i w te dni gdy nie biorę to jestem jak warzywo tzn. nie wychodzę z wyra.

P.S.
Jakby ktoś chciał to mogę napisać jak brać heroinę regularnie i się nie uzależnić...
On nigdy nie widział heroiny, jestem tego pewna.

W dni gdy nie bierze fety jest jak warzywo. Ale dni bez heroiny są spoko.
Masz problem z wypadaniem z żyły? Spróbuj podczas iniekcji patrzeć na igłę, nie na tłoczek.
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
  • 702 / 58 / 0
Za to, że autor zdradził wam ten sposób powinniście zorganizować jakąś zbiórkę kasy dla niego, albo chociaż msze zakupić w Licheniu.
  • 879 / 190 / 5
Jak nie zostać ćpunem dzięki 1 prostej zasadzie.

Dilerzy go nienawidzą!
Trzymajcie się ciepło.
  • 1016 / 97 / 0
Po długiej analizie różnych przypadków prezentuję sposób w wersji 2.0: bierzemy codziennie (dla dobrych wariacików kilka razy dziennie), w ten sposób możemy sobie pozwolić na więcej ćpania a skręta również nie będzie.
The child is grown
The dream is gone
Zablokowany
Newsy
Mężczyźni z Teksasu skazani na więzienie. Podszyli się pod DEA, żeby ukraść narkotyki

Kary po kilka lat więzienia otrzymali mężczyźni z Teksasu, którzy podszywali się pod agentów DEA, próbując ukraść marihuanę z domu w południowym Oregonie. Celem było kilkaset funtów narkotyku. Kradzież została udaremniona przez interweniujących na miejscu policjantów.

Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.

„Adwokat od trumien na kółkach” i jego żona z zarzutami w sprawie narkotyków

Znany łódzki prawnik, nazwany przez media „adwokatem od trumien na kółkach”, ponownie ma problemy z prawem. Paweł K. został w kwietniu, nieprawomocnie, skazany przez sąd w Olsztynie za spowodowanie śmiertelnego wypadku na drodze z Jezioran do Barczewa. W wypadku zginęły dwie kobiety.