Negatywne konsekwencje przyjmowania fitokannabinoidów i sposoby im przeciwdziałania.
ODPOWIEDZ
  • 6 / / 0
Tak jak w temacie, chwile po paleniu słyszałem straszny pisk do tego czułem takie wiercenie od środka trwało to jakieś 15min a potem byłem prawie przyczepiony do siedzenia :) Nie był to mój pierwszy raz(za każdym razem odczuwałem te nieprzyjemne efekty). Dodam też moi znajomi palili to samo i nie mieli takich problemów :)
  • 8103 / 907 / 0
Widocznie nie sluzy ci marihuuana/haszysz a moze dostales jakies syntetyczne kanna ?.
Nie pal wiecej jak masz takie jazdy.Jest jeszcze wiele uzywek ktore ci sie moga spodobac :cheesy:
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 43 / / 0
Możesz mieć też jakieś niezdiagnozowane zaburzenia psychiczne np. lękowe.
Tym bardziej, że twoi kumple czuli się po tej samej bace normalnie.
Uwaga! Użytkownik playstation jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6 / / 0
zobaczymy spróbuje jeszcze raz ale wcześniej wypije jeszcze może z dwa browary coś w ten deseń :-D Może jest to wina jakotako nastawienia bo pierwszy raz to był mega badtrip a teraz za każdym razem przed jest taki "stresik" i to może być wina właśnie tego. Jak nie minie to odpuszczę sobie bake bo jeszcze jakiejś schizofrenii się nabawię i wtedy będę miał jazdy :-D
ODPOWIEDZ
Newsy
Bochnia. Policja ujęła dilerów narkotyków. W garażach przy KN-2 urządzili „biuro” i magazyn

Małopolscy policjanci zlikwidowali „przedsiębiorstwo” zajmujące się handlem narkotykami. Wynajmowane garaże przy jednej z ulic w Bochni spełniały rolę biura oraz magazynu ze środkami odurzającymi. Zabezpieczono duże ilości środków odurzających oraz zatrzymano 4 osoby.

Marihuana tylko na receptę. Tajlandia zmienia politykę dotyczącą "miękkich" narkotyków

Marihuana w Tajlandii jest dostępna już tylko na receptę; w życie wszedł dekret zmieniający wprowadzone trzy lata wcześniej liberalne zasady sprzedaży specyfiku - podała w piątek agencja AP, przypominając, że Tajlandia była pierwszym azjatyckim państwem, które zdekryminalizowało obrót marihuaną.

Finał głośnego procesu w sprawie dziecka, które trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą

Dziecko, które latem 2023 roku trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą, miało wtedy dwanaście tygodni. Chłopczyk był w ciężkim stanie. Zarzuty narażenia dziecka na śmierć usłyszeli jego rodzice. Sąd skazał ojca na karę półtora roku pozbawienia wolności, matka usłyszała wyrok 10 miesięcy więzienia.