Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
biore ketokonazol aby obnizyc testostosteron bo zle się czuje przez test, przy okazji obniza kortyzol i podnosi erotonine, tak jestem facetem ale testosteron mnie zabija mimo ze mam go i tak wyjściowo niskiego, , czy zatem działanie relaksujące ketonazolu wynika z obniżenia teścia i kortyzolu czy raczej z podniesienia serotoniny, i jak się ma serotonina do rozwoju sily i masy miesni oraz spalania tłuszczu oraz oteoporozy
  • 135 / 14 / 0
troll? To ja robie sobie zastrzyk co drugi dzień zeby być najebanym teściem jak byk a Tobie przeszkadza już niski poziom? Może właśnie niski Ci przeszkadza bo ja na badaniach mam 6x maksymalna norme i czuję się z tej męskiej strony wyśmienicie. Co do rozwoju masy i sily miesni to włąsnie testosteron bedzie miał najwiecej do powiedzenia wiec jak go obnizysz to bedziesz miał figure wychudzonego dziadka - zero miesni i duzy odstający brzuch.

Moja rada: Kup Długi estr testosteronu i wejdz na cykl 500mg tygodniowo, pocztaj o tym zeby sie nie skrzywdzic i po 12 tygodniach cyklu bedziesz sie dobrze czuł. (I wygladał jesli chcesz cwiczyc.)

niski testosteron to złe samopoczucie i nikt mi nie wmówi ze jest inaczej. chyba że kobieta
Uwaga! Użytkownik Mendeleev nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną

Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.

Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa

Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.

Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana

Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.