Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
biore ketokonazol aby obnizyc testostosteron bo zle się czuje przez test, przy okazji obniza kortyzol i podnosi erotonine, tak jestem facetem ale testosteron mnie zabija mimo ze mam go i tak wyjściowo niskiego, , czy zatem działanie relaksujące ketonazolu wynika z obniżenia teścia i kortyzolu czy raczej z podniesienia serotoniny, i jak się ma serotonina do rozwoju sily i masy miesni oraz spalania tłuszczu oraz oteoporozy
  • 135 / 14 / 0
troll? To ja robie sobie zastrzyk co drugi dzień zeby być najebanym teściem jak byk a Tobie przeszkadza już niski poziom? Może właśnie niski Ci przeszkadza bo ja na badaniach mam 6x maksymalna norme i czuję się z tej męskiej strony wyśmienicie. Co do rozwoju masy i sily miesni to włąsnie testosteron bedzie miał najwiecej do powiedzenia wiec jak go obnizysz to bedziesz miał figure wychudzonego dziadka - zero miesni i duzy odstający brzuch.

Moja rada: Kup Długi estr testosteronu i wejdz na cykl 500mg tygodniowo, pocztaj o tym zeby sie nie skrzywdzic i po 12 tygodniach cyklu bedziesz sie dobrze czuł. (I wygladał jesli chcesz cwiczyc.)

niski testosteron to złe samopoczucie i nikt mi nie wmówi ze jest inaczej. chyba że kobieta
Uwaga! Użytkownik Mendeleev nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Diler z Anglii przyjmował nietypową walutę. Uzależnieni spłacali długi rzadkimi kartami Pokemon

Nietypowa waluta w narkotykowym biznesie pod lupą angielskich śledczych. Podczas przeszukania domu 26-letniego dilera policjanci zabezpieczyli nie tylko kokainę, marihuanę i gotówkę, ale także pudełko z rzadkimi kartami Pokemon. Szybko wyszło na jaw, że służyły one uzależnionym do spłacania długów u przestępcy.

Gwałtowny wzrost w trzech województwach. Rozkręca się nowa epidemia

W trzech województwach zanotowano gwałtowny wzrost zatruć. Dane Głównego Inspektora Sanitarnego są zatrważające. Eksperci mówią już o groźnej epidemii.

Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila

Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.