Polepszanie samopoczucia i funkcjonowania za pomocą substancji nie będących narkotykami. Suplementy, witaminy, nootropy; regeneracja receptorów i neuronów; dieta i trening.
ODPOWIEDZ
  • 9 / 4 / 0
Odstawiłem wszystkie bieda ketony i pozostałe dragi. Nadal jednak biorę Relanium ale na to nie długo przyjdzie też czas. Teraz pytanie po jakim czasie skończy się najgorsza depresja ? Po jakim czasie bede mial chociaz troche motytwacji do działania ? Wiem ,ze to indywidualna sprawa człowieka ale mniej więcej ile czasu to zajmie ? Czy komórki w mózgu po zepsuciu ich przez narkotyki mogą się odbudować ? Lekarz mi mówił ,że tak. Podobno tworzą się nowe połączenia między synapsami.
  • 3651 / 999 / 2
Lekarz stwierdził, że połączenia mogą się odbudować, ale wytworzyć nowe neurony to się nie wytworzą i to gówno prawda, bo np. miprocyna powoduje neurogenerację. Grzybopochodnymi tryptaminami możesz przywrócić swój mózg. Wyleczenie z beta-ketonów to kwestia 3-5 miesięcy, zależy jak często i ile brałeś.
Poza tym po co bierzesz relanium? Aby niwelować objawy odstawienia b-k? Nie odbudujesz mózgu odstawiając b-k a biorąc nadal Relanium, bo w ten sposób to nikt Ci nie powie nawet hipotetycznie ile czasu będzie trwać okres po odstawieniu.

Z kolei 3 miesiące brania fluoromety kosztowało mnie rok regeneracji połączeń mózgowych i utratę części umiejętności.
sky is the limit
  • 9 / 4 / 0
Może ktoś sie jeszcze wypowiedzieć.
Dzieki neurobiolog
  • 1610 / 55 / 0
Z dopresją to takie błędne koło bo jednak jak mimowolnie będziesz coś robił to ci się polepszy
  • 9608 / 1893 / 2
04 października 2017evirusek pisze:
Odstawiłem wszystkie bieda ketony i pozostałe dragi. Nadal jednak biorę Relanium ale na to nie długo przyjdzie też czas. Teraz pytanie po jakim czasie skończy się najgorsza depresja ? Po jakim czasie bede mial chociaz troche motytwacji do działania ? Wiem ,ze to indywidualna sprawa człowieka ale mniej więcej ile czasu to zajmie ? Czy komórki w mózgu po zepsuciu ich przez narkotyki mogą się odbudować ? Lekarz mi mówił ,że tak. Podobno tworzą się nowe połączenia między synapsami.
Haslo:
Bdnf https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Neurotr ... _mózgowego

Relanium HAMUJE neurogeneze.
05 października 2017neurobiolog pisze:
Lekarz stwierdził, że połączenia mogą się odbudować, ale wytworzyć nowe neurony to się nie wytworzą i to gówno prawda, bo np. miprocyna powoduje neurogenerację. Grzybopochodnymi tryptaminami możesz przywrócić swój mózg. Wyleczenie z beta-ketonów to kwestia 3-5 miesięcy, zależy jak często i ile brałeś.
Poza tym po co bierzesz relanium? Aby niwelować objawy odstawienia b-k? Nie odbudujesz mózgu odstawiając b-k a biorąc nadal Relanium, bo w ten sposób to nikt Ci nie powie nawet hipotetycznie ile czasu będzie trwać okres po odstawieniu.

Z kolei 3 miesiące brania fluoromety kosztowało mnie rok regeneracji połączeń mózgowych i utratę części umiejętności.
Eee bo to inny mechanizm.
Przeczysc blony komorkowe i bedzie git.
Wyczysc odpadki typu kwas mocznikowy czy inne smieci.

Ja w ub tygodniu machnalem w 8 godz 0,5 gr 2fma i przeczyszczenie lba to kwestia kilku dni.
Foliany, wit z gr b, ginkgo i bierzesz udzial w lamperadzie.
Latasz pod lamperiami.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 3651 / 999 / 2
Co w przypadku połączenia bardzo dużej dawki miprocyny: pobudzanie neurogenezy i niskich dawek lorazepamu raz na jakiś czas: hamowanie neurogenezy? Pomieszanie z poplątaniem i tak naprawdę nie wiadomo co tam się dzieje, czy masz jakiś pomysł?
sky is the limit
  • 390 / 24 / 0
U mnie oczyszczenie trwało do 2 tygodni. Chodzi mi o zaprzestanie wahań nastroju. Bo polepszenie potrafiło być i jednego dnia, a potem mieć napady złego humoru.

Jednak najpierw ja bym się zastanowił się jaki był powód brania narkotyków. Bo ćpanie nie jest normalne. Już przed zaczęciem brania nie było z Tobą dobrze. Jakie to "pozostałe dragi"?

Beta ketony robią sieczkę z mózgu, jednak na szczęście (przynajmniej u mnie) to potrafiło zawsze minąć. Podobno czas leczy rany ;) Jak potrafisz to odstaw wszystkie dragi. Poczytaj o zdrowym trybie życia i czekaj, może się "zresetujesz" i wszystko wróci do stanu przed braniem.
Uwaga! Użytkownik Mipro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9608 / 1893 / 2
Zalezy co bedzie podane jako pierwsze i jakie ilosci ktorego z nich.

Ew obie substancje znioda swoje dzialanie.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 9 / 4 / 0
Najgorsze jest to ,ze nie moge sobie znaleźć jednego zajęcia. Cały czas mam uczucie takiego wewnętrznego niepokoju tj. po prostu siedzie czy kompie i zaraz musze isc do kuchni bo nie wytrzymuje. Jutro ide do terapeutki moze ona cos pomorze
  • 3651 / 999 / 2
Pooglądaj sobie jakieś filmy rozwojowe na youtube. Może czymś się zajmiesz. Nie wiem, czy lubisz, ale też możesz czytać artykuły naukowe na tematy, które Cię interesują :)
sky is the limit
ODPOWIEDZ
Newsy
Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands

Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.

Medyczna marihuana – brak dowodów, by pomagała w zaburzeniach i uzależnieniach?

Naukowcy z Australii i Wielkiej Brytanii przejrzeli kilka baz danych, poszukując w nich recenzowanych artykułów naukowych opublikowanych pomiędzy 1 stycznia 1980 roku a 13 maja 2025 roku, w których opisano wyniki badań dotyczących przede wszystkim wpływu leczenia kannabinoidami na zaburzenia psychiczne i neurorozwojowe oraz uzależnienia. W ten sposób znaleźli i przeanalizowali wyniki 54 randomizowanych badań obejmujących blisko 2500 uczestników. Wyniki metaanalizy, opublikowane właśnie w Lancet Psychiatry, są dość rozczarowujące dla entuzjastów medycznej marihuany.

My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany

Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.