Ja od siebie polecam DXM, jest to jedyna substancja od której miałem OOBE i to baaardzo wyraźne- poprostu byłem w pokoju,
wszystko było takie samo, ja wstałem, uniosłem się prawie do sufitu i wyleciałem przez okno balkonowe na zewnatrz
w ciemną, gęstą noc. Zajebiste doświadczenie, można by powiedzieć, że realistyczne - bo czułem wszystko mega wyraźnie
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
polecam kanał na yt Darek Sugier - tematyka OOBE
Ale dużo ludzi twierdzi, że osiągaja to po grzybkach
I polecam temat gorąco, fajne doświadczenia
raz podczas takiego pół-świadomego snu, zacząłem medytować, i skupiłem się na szyszyncę i zacząłem śpiewać,
a ten śpiew był przepełniony radością, że posiadam szyszynkę,
i miałem tripa tak intensywnego jakbym przypalał DMT
a potem zasnąłem w tym śnie, i byłoooo ououoooouou
jak potem wstałem z wyra, czułem pulsowanie od centrum mózgu rozchodzące się po całej czaszce
jak coś to nie bierz tego na poważnie, to wychodzi z moich domysłów
ale za to fajnie mi pobudza szyszynkę.
Jak sobie przypomne pierwsze razy z mj, to takie pulsowanie było tak przyjemne,
że mnie skręcało z radości, jak by mi ktoś kilofem po mózgu łupał. Kilofem zrobionym z miłości
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Wszystkie moje posty to fikcja literacka.
PsychedSubstance nagral cos o tym tez, warto sprawdzic, tak mysle...
23 sierpnia 2017OdwiertKorzenny pisze: Ja od siebie polecam DXM, jest to jedyna substancja od której miałem OOBE i to baaardzo wyraźne
Listen man, we are the night
Raise them now, bongs and knives
Biore:
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
FDA zorganizowała publiczne wysłuchanie w sprawie terapii psychodelicznych
14 września amerykańska Agencja Żywności i Leków (FDA) przeprowadziła w swojej siedzibie w White Oak w stanie Maryland czterogodzinne wysłuchanie publiczne poświęcone przyszłości terapii psychodelicznych w Stanach Zjednoczonych. Spotkanie trwało od 12:30 do 16:30 czasu wschodniego (18:30–22:30 w Polsce), na miejscu zjawiło się około 300 osób, a transmisję na żywo oglądał kolejny tysiąc widzów.
Marihuana w Szwecji — jedno z najostrzejszych praw w Europie
Szwecja karze nie tylko posiadanie marihuany, ale samo bycie pod jej wpływem — to rzadkość na tle reszty Europy. Od ponad trzydziestu lat policja może zlecić test na miejscu przy samym podejrzeniu, a dostęp do konopi medycznych pozostaje w praktyce symboliczny.
Rozebrali LSD na części. Zostało działanie bez wizji
Zespół z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis podszedł do LSD tak, jak inżynier podchodzi do urządzenia, którego nie rozumie: rozłożył je na części i sprawdził, bez których nadal działa. Praca ukazała się we wrześniu 2026 roku w „Proceedings of the National Academy of Sciences”, a jej autorem korespondencyjnym jest David E. Olson, dyrektor Institute for Psychedelics and Neurotherapeutics.