Więcej informacji: Tryptaminy w Narkopedii [H]yperreala
Zaczynam przygode z psychodelikami niebawem i nabylem dzis takiego oto obrazka ( 4 sztuki ).
Czy ktos z was moze wie jak sie to konkretnie nazywa ? Np Hoffmann, Miracolli itd. Dil nie wiedzial, ale pomyslalem o naszej ćpunskiej ferajnie
Przepraszam jesli zle wycelowalem.
Pzdr
The dream is gone
Takze zobaczymy co zrobi no name ;)
Życie to najlepszy narkotyk...
Absolutnie zajebisty trip, pierwsze moje doswiadczenie tego typu.
Zrozumialem ze przez 27 lat patrzylem, lecz nie widzialem.
Podroz z doswiadczonym kompanem ( okolo 100 tripow ma za soba ), jak schodzilem na manowce to wyrzucal ze mnie zle mysli. Bardzo pomocne, dlatego caly trip byl wyjebisty !!!! Jak schodzilem , wrzcilem ekstazy i trip trwal do 12 rano. Doprawione dwoma ( ZAZNACZAM DWOMA ) buszkami plus alkohol w niewielkich ilosciach. Potem podąciagane władkiem. Kozak kombo !!!!
Glebokie mistyczne przezycie. Powtorze napewno !
Kazdy kto chce zajrzec w siebie - musi przynajmniej raz odbyc taka podroz. Ja urozmaicilem przy schodzeniu, kombinacja mega pozytywna, przyjemnie sie tripowalo.
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi
Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.
Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach
Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.