Mieszkałem w Paryżu przez 5 lat. Od 4 lat zaczęło się od kodeiny, potem tramadol, odwyk,na odwyku metadon (który przedawkowywałem),odstawili mi metadon i zaczeli dafać buprę w dawkach po 24 mg. Na dodatek wciągałem ją przez nos. Jestem obecnie w Polsce i nie biorę już nic od 2 tygodni,ale mam takie mrowienie w nogach z tyłu za kolanami ,że ciężko to wytrzymać. Są na to jakieś leki ? Z góry dzięki za odpowiedź.
Leki - musiałbyś wziąć opio, a to nie wchodzi w grę, jak rozumiem. ;-) Zostają Ci chłodzące lub przecwbólowe żele do nóg (szczególnie popularne w sezonie letnim) zawierające składniki sprzyjające dobremu ukrwieniu nóżek oraz gorące kąpiele (BARDZO polecam), dobrze też jest "rozchodzić" sobie skręt. U mnie objawy dotyczące nóg stają się wtedy mniej dokuczliwe, mniej wybijające się na pierwszy plan. Jeśli masz jak, to kup ketoprofen w żelu i stosuj, w Polsce obecnie jest niestety na Rp.
Powodzenia. Wykonałeś nad sobą sporo pracy i warto teraz przetrzymać problemy z nogami.
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
TSUE wydał wyrok ws. Węgier. Chodzi o konopie indyjskie
Trybunał Sprawiedliwości Unii Europejskiej uznał we wtorek, że Węgry złamały prawo wspólnoty. TSUE wydał wyrok w kwestii głosowania Budapesztu przeciwko wspólnemu stanowisku Rady UE dotyczącym konopi indyjskich.
Fernando i Horacio gotowali "metę", teraz grozi im 20 lat więzienia
Poszukujący pracy obywatele Meksyku trafili, przez Hiszpanię, do gminy Osielsko. Tak brzmiały tłumaczenia zatrzymanych. Teraz w sądzie rozpocznie się proces dwóch obcokrajowców i Marcina P., właściciela posesji, na której działała fabryka metamfetaminy.
Wolne Konopie pukają do drzwi Prezydenta. Czy wykaże się większą odwagą niż Donald Tusk?
Walka o depenalizację posiadania marihuany wchodzi na najwyższy szczebel państwowy. Podczas gdy rząd Donalda Tuska konsekwentnie blokuje jakiekolwiek zmiany w polityce narkotykowej, zwracamy się bezpośrednio do Głowy Państwa. Czy prezydent Karol Nawrocki stanie po stronie wolności obywatelskich i zdrowego rozsądku?