Różnica między fetą, a bk jest spora, ale najprościej mówiąc
- feta działa kilka godzin, jej działanie jest stonowane, ale konkretne.
- bk schodzą po nie całej godzinie, wypierdalają z kapci i nic po za tym.
Zjazdy po obu substancjach bywają ciężkie :d
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
29 lipca 2017madzia88221 pisze: Witam mam pytanie czym różni się mefedron od fety? Powiem tak zawsze jechałam na fecie teraz dostałam też niby fetę ale pewna tego nie jestem niby smak i zapach fety ale coś mi nie pasuje. Nie wiem czy dobrze napisałam mefedron przez przypadek trafiłam gdzieś o tym w necie i teraz się zastanawiam. Ogólnie zjazdy po tym masakra, po 3 dniach zażywania, zjazd wygląda tak jakbym dopiero co wzięła i znów okropna bomba na bani, szybkie gadanie niewiedza jak nic, problem z ogarnięciem siebie i mowy, problem z wzięciem oddechu czyli wieczny problem ziewania, może mi ktoś wytłumaczyć czym te dwie substancje się różnią pzdr. :-p
Kontakt:
email: hash_oil@tutanota.com
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.
Holenderski eksperyment z regulowaną uprawą marihuany okazał się sukcesem
Minął dokładnie rok, odkąd holenderskie coffeeshopy w wybranych gminach zaczęły sprzedawać wyłącznie legalnie uprawianą marihuanę. Eksperyment, który miał uderzyć w czarny rynek, przynosi pierwsze wymierne efekty. Choć nie obyło się bez kar finansowych, ogólny bilans jest zaskakująco pozytywny.
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana
Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.