Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 916 / 171 / 0
Cóż fajne pomysły dotyczące narkotyków. Będę tutaj wrzucał wszystko co znajdę i wymyślę. Jeśli macie jakieś pomysły zapraszam do publikacji. Ja mam bardzo niewiele. Poniżej jak by ktoś nie wiedział na co jest ta małą kieszeń.
19988838_1806591492987453_1935906064_n.jpg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 12 lipca 2017 przez endother, łącznie zmieniany 1 raz.
Piętnastu chłopa na umrzyka skrzyni ho aj ho i w butelce rum. Pij na zdrowie resztę czort uczyni.
  • 12825 / 2496 / 0
Z tym kubkiem fajny patent, niemniej dymiący shake, czy co to tam jest, może wzbudzać zainteresowanie : )

Nie wiem za to, gdzie tkwi "haczyk" w drugim zdjęciu... że można schować woreczek do kieszonki?
  • 3244 / 556 / 0
To pierwsze to przypałowe jest, drugie zajebiste.

Ja polecam jeszcze od siebie samochodowy klasyk must know
https://www.liveleak.com/view?i=21a_1432344093
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 2242 / 373 / 0
heheh dobry topic xd

Od siebie polece taki : life hack - mało zioła

Gdy zostało Ci mało zioła, weź swoją lufkę i nabij susz od dupy strony,
Zapal, bierz wszystko na buszka, głęboki wdech, i napierdalaj pompki
i przysiady.. wydech.

Life hack - brud w domu

Gdy zabrakni Ci środków czyszczących, zawsze możesz
wspomóc się legalnymi odczynnikami ze sklepów RC.
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 970 / 97 / 0
Syp siupe zawsze na jedno miejsce (np. książkę).feta jest żrąca i wżera się w podłoże. Gdy skończy się towar skrob to miejsce kartą.Wyjdzie cała kreska.
  • 12825 / 2496 / 0
13 lipca 2017OdwiertKorzenny pisze:
heheh dobry topic xd
Gdy zostało Ci mało zioła, weź swoją lufkę i nabij susz od dupy strony,
Zapal, bierz wszystko na buszka, głęboki wdech, i napierdalaj pompki
i przysiady.. wydech.
Wiesz, że ktoś z wadą serca może od tego pierd***ć : )
  • 2242 / 373 / 0
Albo pierdolnie albo się szybko naćpa xD
Ludzie z problemami sercowymi - nie robić tego ! :finger:
Chyba że naprawde macie resztkę xd ja to robie,
i polecam- od czasu do czasy ofc :D
  • 3497 / 742 / 9
Eko tryb palenia weedu tudzież maczy - nabij dupexa, weź balonik i nadymaj go dymem po czym inhaluj się ponownie. Czynność powtóż około 10 razy. U mnie robią tak nawet ludzie po 30-stce. Z braku laku można użyć kondona. Enjoy.
Uwaga! Użytkownik Zgienty jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2242 / 373 / 0
W sumie można zmodyfikować..
bucha z dupexa, 10 pompek, wydech do balona, 10 przysiadów, buch z balona, pompki.. i tak w kółko hahaha xD

Kurwa, ale lifehack, chyba bd tak robił
  • 3651 / 999 / 2
Zjedz Muchomora czerwonego, potrpuj wysikaj sie do kubeczka, wypij, i znowu tripujesz itd
sky is the limit
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób

Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.