Polepszanie samopoczucia i funkcjonowania za pomocą substancji nie będących narkotykami. Suplementy, witaminy, nootropy; regeneracja receptorów i neuronów; dieta i trening.
  • 427 / 43 / 0
Siemka!

Pierwsze pytanie, słyszeliście może o aplikacji na adroida AF Detect ?
Telefon musi posiadać kamerkę oraz flesza.
Przykładamy palucha do kamerki (jest wskazówka jak to robić - jednak ja trochę pod skosem daje)
I chwilę czekamy i obserwujemy piki od pulsu, które program niby rejestruje.

Teraz fakty: puls - idealny odczyt
: piki różnie wyglądają - jak jestem trzeźwy to są standardowe, jednak jeżeli zażyje amfetaminę to pojawiają się jakieś turbulencje co jakiś czas ( zbyt szybki puls i program się gubi? - czy faktycznie jakaś arytmia? )

Trochę przetestowałem i sam w sumie nie wiem co o niej sądzić.
Tak jak mówię: jeżeli paluch bedzie w odpowiednim miejscu to uzyskamy faktyczny puls
Tylko mam wątpliwości do tych pików na ile można się nimi sugerować (trzeźwość - są ok; fetka - wybijają różne turbulencje)

Czy ktoś z was bawił się tą aplikacją?

P.S.
1)Wiem, że to nie zastąpi odpowiedniej aparatury, ale czy jest to w jakiś sposób wiarygodne? - no puls zaświadczam, że tak na 100% pokazuje taki jaki jest.

2) Trzeba zabulić 1,99 USD

3) https://play.duckduckgo.com/store/apps/details?id=com.hs.af
Artykuły
Newsy
Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...

Medyczna marihuana. Przerwa tolerancyjna – prosty sposób, by konopie znów działały lepiej

Choć powszechnie uważa się, że jeśli dawka przestaje działać, należy ją zwiększyć – nie zawsze jest to właściwe podejście. U niektórych osób większa dawka działa wręcz odwrotnie, ponieważ ich organizm rozwinął zbyt wysoką tolerancję. Zwiększanie dawki może osłabić działanie terapeutyczne i zwiększyć koszty leczenia. Przerwa tolerancyjna (tzw. tolerance break) oraz zmniejszenie dawek po jej zakończeniu może zwiększyć korzyści terapeutyczne i obniżyć potrzebne ilości konopi nawet o 60%.

Do 3 gramów marihuany bez recepty? Poszło pismo z Sejmu do rządu

Legalizacja posiadania marihuany na własny użytek w ilości do 3 gramów - taka propozycja wpłynęła do sejmowej Komisji do spraw petycji. - Obowiązujące przepisy penalizują za posiadanie nawet niewielkiej ilości marihuany. Nie odpowiadają one współczesnym realiom społecznym i ustaleniom naukowym - argumentuje autor.