Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Witam.
Chciałbym zamówić na jednym z serwisów aukcyjnych popularny rozpuczalnik stosowany w ekstrakcji oraz w wielu syntezach organicznych. Ze względu na to, że substancja ta jest sprzedawana wyłącznie aktywnym podmiotom gospodarczym, trzeba podać informacje potrzebne do wystawienia faktury. Moje pytanie jest następujące: czy mogę ją zamówić ze swojego konta, podając jako dane do wysyłki moje imię i nazwisko, a do faktury dane swojej matki (ten sam adres oraz nazwisko). Chodzi mi to, czy firmy handlujące odczynnikami w tym kraju zwracają uwagę na takie drobne szczegóły? Mógłbym właściwie zamówić ten związek całkiem na matkę, podając wyłącznie swój numer telefonu, ale boję się, że kurier (Pocztex) możesz przybyć z przesyłką akurat wtedy gdy ona będzie w domu (choć przeważnie jest w pracy), a jej się kurwa boję wielokrotnie bardziej niż policji, prokuratury i sądów razem wziętych. Po prostu zbrzydło mi wciąganie metylofenidatu,a Polska to nie Holandia, więc odpada kupowanie jakiegoś syfu od osiedlowych drecholi. Z góry dziękuję za szybkie info lub poradę, bo chociaż wyłącznie brakuje mi tego jedynego składnika i byłbym nawet w stanie go zsyntezować samemu, to jednak wolałbym go nabyć i się z tym nie pierdolić, bo zależy mi na czasie.
  • 4807 / 270 / 0
Skoro sprzedaż jest ograniczona do aktywnych podmiotów gospodarczych to jak chcesz ominąć numer NIP? Podasz dane firmy swojej matki? Ona prowadzi działalność i zarejestrowała firmę na adres domowy?
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 3205 / 176 / 0
Kup se z darknetu. Ja pierdolę.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
Tak prowadzi działalność gospodarczą zarejestrowaną na adres domowy. Podałem po prostu dane jej firmy (oczywiście wraz z nipem), a siebie jako osobę do odbioru przesyłki. Mam nadzieję, że nie będą stwarzali sztucznych problemów z jej nadaniem. Po prostu chodzi mi tylko wyłącznie o to, że sprzedawcy odczynników chemicznych zachowują się czasem bardziej papiesko od Papieża, chociaż obrót nimi jest już dawno zliberalizowny, a starej boję się panicznie do tego stopnia, że naprawdę wolałbym, żeby wpadła do mniej policja, niż żeby kurier wpadł przypadkowo na nią, a na resztę to ja dosłownie chuj kładę i dalej jadę.
  • 100 / / 0
Janusz biznesu :)
  • 164 / 4 / 0
To weź spróbuj i nie pierdol się tak z tym. Najwyżej nie przejdzie, a powinno.
  • 477 / 54 / 0
Co dokładnie chcesz kupić? Większość da się kupić na paczkomaty.
Uwaga! Użytkownik rozgar nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3205 / 176 / 0
Nie no. autorze tematu. Zamiast produkować amfetaminę z odczynników, to kup se gotową z darkmarketu. Zajebista jakość za śmieszną, mniejszą niż u Seby cenę. Nie kombinuj, bo robisz sobie naokoło więcej przypału niż jest to potrzebne.

I wyprowadź się od matki.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4807 / 270 / 0
Mnie zastanawia jak ktoś kto panicznie boi się rodziny może siedzieć w narkotykowym biznesie. Akcja bardziej porąbana niż serial Breaking Bad.

A gdzie będzie odbywać się syntezowanie? W łazience gdy mamy nie będzie w domu? :) Cała sprawa wygląda śmiesznie i dobrze by było gdyby autor tematu zastanowił się nad sobą.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy

Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.

Więzienie za 0,11% przekroczenia?

Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.

Mama dilera przyszła na policję z marihuaną

Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.