Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Hej,

Czy ktos z Was ma jakies doswiadczenia z uprawianiem sportu podczas brania benzo? Czy mega slaba wytrzymalosc fizyczna moze byc spowodowana chociazbg jednorazowym zazyciem benzo poprzedniego dnia?

Zmieniłem nazwę tematu na bardziej jednoznaczny~Duce
  • 3481 / 738 / 9
Możliwe. Ogólnie dobrze być wysportowany, toksyny szybciej są wydalane z organizmu. Wysiłek przyspiesza metabolizm.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 48 / 1 / 0
Benzo osłabia mięśnie, przynajmniej ja tak mam.
  • 1009 / 42 / 0
Ja jadę na benzo juz kilka miesięcy. Pół roku wcześniej wróciłem na siłownię po paru latach przerwy. Benzo w żaden sposób nie wpływają w moim przypadku na wyniki siłowe/wytrzymałościowe.
Dodam tylko ze zażywam dawki, które pozwalają mi funkcjonować a nie ujebac się.
I nigdy nie jem benzo bezpośrednio przed siłownią.
Wszystkie moje posty to zwykła fikcja literacka i nie ma nic wspólnego z rzeczywistością!
  • 326 / 54 / 0
A jak w przypadku DXM + aktywność fizyczna? Ktoś coś wie?
Every time just like the last
On her ship tied to the mast
To distant lands
Takes both my hands
Never a frown with golden brown
  • 366 / 36 / 6
Biorę benzo i nie czuję by treningi były gorzej wykonywane . Obecnie dawka terapeutyczna i tak się składa że popołudniowa dawka przypada na 2-3h przed treningiem . Zależy jak się czujesz po wzięciu benzo ... czy czujesz "zwiot" mięśni i nadmierną sedację ...czy nie .
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn

Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.

Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką

Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.

Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”

Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.