Problem za to jest w tym ,że nie mogę dojść z jej pomocą.Próbowała ręką i ustami (tutaj liczyłem że będzie super ,ale prawie nic nie czułem)...za to kiedy robie to przy niej samodzielnie dochodzę szybko.
Z tego co wyczytałem w necie problem mógł wziąć się ze zbyt częstej masturbacji(zazwyczaj szybko i mocno)Do niedawna robiłem to nawet 2-3 razy dziennie (teraz stop od miesiąca)
Wiecie co może tu pomóc oprócz zaprzestania masturbacji? To troche irytujące zarówno dla mnie jak i dla niej :wall:
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
Co do abstynencji to od prawie miesiąca sam sie nie bawię.Jest cokolwiek więcej co mogę zrobić w tym kierunku (oprócz pójścia do seksuologa)?Miał ktoś podobny problem?
Jestem podniecony i nie mam żadnych problemów z erekcją.Wygląda to tak jakby po prostu penis był mało czuły...
W mojej opinii musisz się przestawić i pewnie trochę to zajmie. To że nie jesteś zamotany psychicznie to spoko, ale nie w tym sens.
Skoro już się rozbijasz po forach to ogarnij jakieś o masturbacji i seksie. Temat jest bardzo bogaty.
Na polskich forach nie znalazłem wiele za to po wpisaniu w duckduckgo "low sensivity penis" można znaleźć sporo informacji na ten temat (może sie komuś przyda :) )
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.
Holenderski eksperyment z regulowaną uprawą marihuany okazał się sukcesem
Minął dokładnie rok, odkąd holenderskie coffeeshopy w wybranych gminach zaczęły sprzedawać wyłącznie legalnie uprawianą marihuanę. Eksperyment, który miał uderzyć w czarny rynek, przynosi pierwsze wymierne efekty. Choć nie obyło się bez kar finansowych, ogólny bilans jest zaskakująco pozytywny.