• 1 / / 0
Grow box 90x90x180
[ external image ]

2 x wentylator
[ external image ]
takie jak w lazience , poczatkowo jeden pompował a dugi wysysał, teraz oba pompują a u góry zainstalowałem odpowietrzniki (mialem problemy z temperatura. po przeronkach utrzymuje 29*C przy plamcie i mam zapas na podniesienie lampy) pewnie je uzupełnię jakimis wentylatorami bo planuje zainstalowac filtr jak juz zacznie pachniec :D.
[ external image ]

Lampa: 600 w HPS + maly led do podgladu po zmroku
[ external image ]

Lokatorki :
https://www.royalqueenseeds.com/115-amnesia-haze.html
5x Amnesia haze

[ external image ]

[ external image ]

[ external image ]

[ external image ]

[ external image ]

[ external image ]

windows 7 print screen
dzisiaj mija tydzien od posadzenia. niczym nie nawozilem jeszcze nie zdecydowalem ktore preparaty kupic.

[ external image ]

Czekam na porady bo to pierwsza uprawa. wyczytalem ze powinienm przejsc na kwitnienie mniej wiecej po miesiacu. tylko nie bardzo wiem od kiedy liczyc ten miesiac. od wsadzenia nasiona w ziemie czy od pierwszych lisci?

[ external image ]

[ external image ]

host images
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
18-letni diler zakopał narkotyki w lesie. Po zatrzymaniu grzecznie zaprowadził tam policjantów

Za posiadanie i udzielanie narkotyków odpowie 18-latek zatrzymany przez lipskich kryminalnych. Policjanci zabezpieczyli środki odurzające oraz wagi, a część narkotyków podejrzany ukrywał w słoiku zakopanym w ziemi. Młodemu mężczyźnie grozi kara nawet do 10 lat więzienia.

Ksiądz podejrzany o posiadanie mefedronu. Prokuratura prowadzi dochodzenie

Prokuratura Rejonowa w Grodzisku Mazowieckim nadzoruje postępowanie wobec księdza z Archidiecezji Warszawskiej. Duchowny usłyszał zarzuty posiadania mefedronu i jego nieodpłatnego udzielenia innej osobie.

1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.