[ external image ]
2 x wentylator
[ external image ]
takie jak w lazience , poczatkowo jeden pompował a dugi wysysał, teraz oba pompują a u góry zainstalowałem odpowietrzniki (mialem problemy z temperatura. po przeronkach utrzymuje 29*C przy plamcie i mam zapas na podniesienie lampy) pewnie je uzupełnię jakimis wentylatorami bo planuje zainstalowac filtr jak juz zacznie pachniec :D.
[ external image ]
Lampa: 600 w HPS + maly led do podgladu po zmroku
[ external image ]
Lokatorki :
https://www.royalqueenseeds.com/115-amnesia-haze.html
5x Amnesia haze
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
windows 7 print screen
dzisiaj mija tydzien od posadzenia. niczym nie nawozilem jeszcze nie zdecydowalem ktore preparaty kupic.
[ external image ]
Czekam na porady bo to pierwsza uprawa. wyczytalem ze powinienm przejsc na kwitnienie mniej wiecej po miesiacu. tylko nie bardzo wiem od kiedy liczyc ten miesiac. od wsadzenia nasiona w ziemie czy od pierwszych lisci?
[ external image ]
[ external image ]
host images
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
„Król dopalaczy” poszukiwany listem gończym. NIEOFICJALNIE: Dawid B. przebywa na Zanzibarze
Dawid B., łódzki „król dopalaczy” jest poszukiwany listem gończym. Mimo prawomocnego wyroku z 2023 roku nie spędził ani jednego dnia w więzieniu. Jak udało się nieoficjalnie ustalić reporterce Radia Łódź, mężczyzna obecnie przebywa na Zanzibarze w Tanzanii.
Holenderski eksperyment z regulowaną uprawą marihuany okazał się sukcesem
Minął dokładnie rok, odkąd holenderskie coffeeshopy w wybranych gminach zaczęły sprzedawać wyłącznie legalnie uprawianą marihuanę. Eksperyment, który miał uderzyć w czarny rynek, przynosi pierwsze wymierne efekty. Choć nie obyło się bez kar finansowych, ogólny bilans jest zaskakująco pozytywny.
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.