Dział służący dyskusji o pozostałych odmianach roślin, np. afrodyzjakach, ziołach snu, czy ziołach o właściwościach uspokajających i sedatywnych a także o substancjach pochodzących z organizmów zwierząt.
  • 1 / / 0
Cześć

Minęły 4 dni od momentu zażycia pierwszej dawki mojego miksu.
Niedziela - ( rano i wieczorem ) 2 Kapsułki 00 ( 1x150mg l-dopy, 1x150mg long jacka, 1x250mg buzdyganka )
Poniedziałek - ( rano i wieczorem ) 3 Kapsułki 00 ( 1x150mg l-dopy, 1x150mg long jacka, 1x250mg buzdyganka )
Wtorek - ( rano- popołudniu -wieczorem ) 3 Kapsułki 00 ( 1x150mg l-dopy, 1x150mg long jacka, 1x250mg buzdyganka )
Środa ( rano i popołudniu)2 Kapsułki 00 ( 1x150mg l-dopy, 1x150mg long jacka, 1x250mg buzdyganka )

Aktualnie nie odczułem żadnego polepszenia samopoczucia, libido czy też wzrostu motywacji=dopaminy ?
Czuję lekkie otępienie, bardziej spokojny się stałem, samopoczucie się pogorszyło - lecz może to być stres w związku z moją pracą

Natomiast wczoraj wieczorem bolała mnie głowa - spacer pomógł.
Dzisiaj od południa boli mnie głowa lecz nasiliło się dopiero pod wieczór ( ok 17 wypiłem 2 puszki tigera - pewnie przez to )

Chciałbym wiedzieć czy taki miks mi na dłuższą metę nie zaszkodzi w jakikolwiek sposób. Dawkę muszę zmniejszyć do 1 tabletki dziennie, co zrobię do końca tygodnia.
Co sądzicie o tym miksie i czy dodalibyście coś?
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Kandydaci na prezydenta powinni zostać zbadani na obecność narkotyków?

Prezydenckie debaty rozgrzały jeszcze bardziej emocje związane z prezydenckim wyścigiem. W czasie trwającej walki o wyborcze poparcie coraz donośniejsze stają się głosy domagające się testów na alkohol i narkotyki od osób ubiegających się o prezydencką elekcję. Telewizja wPolsce24 postanowiła zwrócić się do wszystkich ubiegających się o urząd o poddanie się testowi na obecność narkotyków w organizmie.

To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.