Dział służący dyskusji o pozostałych odmianach roślin, np. afrodyzjakach, ziołach snu, czy ziołach o właściwościach uspokajających i sedatywnych a także o substancjach pochodzących z organizmów zwierząt.
  • 1 / / 0
Cześć

Minęły 4 dni od momentu zażycia pierwszej dawki mojego miksu.
Niedziela - ( rano i wieczorem ) 2 Kapsułki 00 ( 1x150mg l-dopy, 1x150mg long jacka, 1x250mg buzdyganka )
Poniedziałek - ( rano i wieczorem ) 3 Kapsułki 00 ( 1x150mg l-dopy, 1x150mg long jacka, 1x250mg buzdyganka )
Wtorek - ( rano- popołudniu -wieczorem ) 3 Kapsułki 00 ( 1x150mg l-dopy, 1x150mg long jacka, 1x250mg buzdyganka )
Środa ( rano i popołudniu)2 Kapsułki 00 ( 1x150mg l-dopy, 1x150mg long jacka, 1x250mg buzdyganka )

Aktualnie nie odczułem żadnego polepszenia samopoczucia, libido czy też wzrostu motywacji=dopaminy ?
Czuję lekkie otępienie, bardziej spokojny się stałem, samopoczucie się pogorszyło - lecz może to być stres w związku z moją pracą

Natomiast wczoraj wieczorem bolała mnie głowa - spacer pomógł.
Dzisiaj od południa boli mnie głowa lecz nasiliło się dopiero pod wieczór ( ok 17 wypiłem 2 puszki tigera - pewnie przez to )

Chciałbym wiedzieć czy taki miks mi na dłuższą metę nie zaszkodzi w jakikolwiek sposób. Dawkę muszę zmniejszyć do 1 tabletki dziennie, co zrobię do końca tygodnia.
Co sądzicie o tym miksie i czy dodalibyście coś?
Newsy
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków

Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.

Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.

Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina

Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.