Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Hej ;) Zakładam temat, ponieważ nigdzie nie znalazłem informacji której szukam, a jest dla mnie bardzo ważna. Czy łysiczki (i psylocybina ogólnie) powoduje wazokonstrykcję? Słyszałem raz od znajomego że wręcz odwrotnie - obniża ciśnienie krwi i poprawia krążenie, ale czytałem pełno postów i wpisów na temat grzybów i nigdzie nie znalazłem wzmianki na ten temat. Trochę mnie to dziwi bo to bardzo popularny psychodelik, a przy większości innych (takich jak LSD, Nbome itd) często się wspomina o ich wpływie na ciśnienie. Jeśli jednak istnieje jakiś temat o tym, to prosiłbym o link. Z góry dzięki :D
  • 4024 / 373 / 951
Predu pisze:
Jeśli jednak istnieje jakiś temat o tym, to prosiłbym o link. Z góry dzięki :D

grzyby-enie-serce-t11667.html

Na przyszłość polecam serdecznie Spis Treści Działu Grzyby
Mądraś/mądryś? Weź coś upichć! - Kuchnia [H]yperreala
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą

Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".

CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków

CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.

Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki

Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.