Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 0 / / 0
Wybaczcie, że robię spam, ale proszę o wypełnienie ankiety do moich badań dotyczących stylu życia.
https://docs.duckduckgo.com/forms/u/0/d/1Ku ... ested=true
z góry dziękuję.
  • 1957 / 230 / 0
Dlaczego legalne dopalacze są traktowane jako narkotyki, a legalne leki już tylko jako substancje psychoaktywne? Czym różni się "Chęć odreagowania" od "Potrzeby poczucia luzu? Jeśli jestem jedynakiem, to mam zaznaczyć, że mam relacje z rodzeństwem "Bardzo dobre", bo siora ani brat mnie nie wkurwiali w dzieciństwie, czy może raczej zaznaczyć "Bardzo złe", bo moje rodzeństwo nie żyję? (w sumie to nigdy nie żyło). No i co ma jedzenie kababa wspólnego z narkotykami? Chyba nie tylko ja dostrzegam w logu Dönera wielką szprycę:

[ external image ]

No ale tu chodzi o wszystkie fast-foody, więc czuję się zmieszany jak mój ulubiony sos do kebaba. Co pizza i hot-dog mają wspólnego z narkotykami?

No i teraz najważniejsze pytanie - kim Ty tak naprawdę jesteś i po co Ci ta ankieta? To już któraś ankieta w przeciągu tygodnia utworzona przez rzekomą studentkę, i może bym w to uwierzył, ale mamy sierpień :nuts:. W sumie to ta ankieta sugeruję, że twoja inteligencja zbyt wysoka, to nie jest. No ale, żeby mieć poprawkę we wrześniu ze zrobienia ankiety? :moody:
Uwaga! Użytkownik MartwyNarkoman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3854 / 316 / 0
Jak kiebab to wielka szpryca, to obok na pewno stoi tur3k :-D

Ankieta przygotowana przez jakiegoś pokurwieńca (pokurwienczynie ?).
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2883 / 303 / 0
Z tą szprycą to mistrzostwo SRTN, kurwa teraz już zawsze będę jadł kebaba zgrzany...chociaż w sumie zawsze jem kebaby zgrzany.

A z tym sierpniem i studentkami widać SRTN że nigdy nie byłeś na studiach. Niedługo na wszystkich uczelniach w Polsce ruszy kampania wrześniowa i uwierz że końcówka sierpnia to w sumie okres w którym student uczy się najwięcej %-D
edyta: doczytałem Twojego posta teraz do końca i cofam to ostatnie :) wiesz może ta ankieta to tylko jakaś część składowa jakiegoś zjebanego przedmiotu
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 438 / 18 / 0
Ale ta fota donera mi chcicę na kebsa zrobiła ;/
Nie jadłem chyba od 3 miesięcy, w tym czasie największym złem jakie popełniłem w sferze żywnościowej był Subway 30cm wołowina z cebulką (szanuję).
Dziś np. zjadłem gotowanego indyka tonę gotowanego szpinaku i kalarepy.
Czipsy zmieniłem na marchewkę i inne chrupkie warzywa.
alkohol wyłącznie weekendami, trochę częściej szare chmurki.
Aha, od +/- tego samego czasu nie jaram szlugów.
weekendami tankuje browary i ściągam buchy opór.

Polecam ten styl życia.
Uwaga! Użytkownik samedobretopy jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5985 / 1238 / 43
Styl życia gnoja.
Dlaczego leki i alkohol to nie narkotyki ? A co kurwa - cukierki ?
Ankieta chujowa, wymyśliła ją tępa cipa po studiach, co nawet trawy na oczy nie widziała.
Uwaga! Użytkownik london5 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Ibogaina a uzależnienie od ketaminy: co pokazał jeden opis przypadku

Recenzowany opis przypadku opublikowany w „Frontiers in Psychiatry” opisuje 30-letniego mężczyznę, u którego po podaniu ibogainy ustąpił jednoczesny głód ketaminy, kokainy i alkoholu, a abstynencja utrzymała się przez 17 miesięcy. To relacja o jednym pacjencie (n=1), a nie badanie kliniczne — i właśnie od tego ograniczenia trzeba zacząć, żeby dobrze zrozumieć, co ta praca wnosi, a czego nie rozstrzyga.

Diler z Anglii przyjmował nietypową walutę. Uzależnieni spłacali długi rzadkimi kartami Pokemon

Nietypowa waluta w narkotykowym biznesie pod lupą angielskich śledczych. Podczas przeszukania domu 26-letniego dilera policjanci zabezpieczyli nie tylko kokainę, marihuanę i gotówkę, ale także pudełko z rzadkimi kartami Pokemon. Szybko wyszło na jaw, że służyły one uzależnionym do spłacania długów u przestępcy.

FDA zorganizowała publiczne wysłuchanie w sprawie terapii psychodelicznych

14 września amerykańska Agencja Żywności i Leków (FDA) przeprowadziła w swojej siedzibie w White Oak w stanie Maryland czterogodzinne wysłuchanie publiczne poświęcone przyszłości terapii psychodelicznych w Stanach Zjednoczonych. Spotkanie trwało od 12:30 do 16:30 czasu wschodniego (18:30–22:30 w Polsce), na miejscu zjawiło się około 300 osób, a transmisję na żywo oglądał kolejny tysiąc widzów.