Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 3434 / 715 / 0
Mam ok. 1 g 2-oxo-pce w krysztale i pasuje mi to zmienić w proszek. Jak to najlepiej zrobić przy jak najmniejszych stratach? Kryształ jest bardzo twardy i ma skłonności do odpryskiwania.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 56 / / 0
Może spróbuj zawinąć w kartkę papieru i potraktować wałkiem do ciasta.
  • 879 / 189 / 0
Moździerzem.
Masz problem z wypadaniem z żyły? Spróbuj podczas iniekcji patrzeć na igłę, nie na tłoczek.
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
  • 3955 / 146 / 0
mansi121 pisze:
Może spróbuj zawinąć w kartkę papieru i potraktować wałkiem do ciasta.
tak, i nakurwiac jakism walkiem do ciasta czy butelka po browarze. najlepiej w 2-3 kartki wrzucic bo jak ostatnio robilem tak tramale na 'jebany pyl', to mi kartka pekla i troche prochu polecialo na chodnik.
niedojebanie genetyczne
  • 8 / / 0
W sumie nie ma różnicy czy wałkiem czy młotkiem czy może czymś innym jeszcze. Jeśli odpryskuje to miażdżenie prze kartkę jest najlepszym wyjściem
  • 3434 / 715 / 0
Hehe, chciałem poznać wizje ludzi. Użyje chyba koperty sklejonej z kilku warstw śliskiego papieru. Obawiam się tylko, że jakaś część wgniecie się w papier. Trzeba będzie zdrapać kartą a reszte zlizać. Tylko że przy takim dawkowaniu to mogę już srogo odlecieć. Moździerz mam taki ceramiczny, kuchenny w chuj by na nim się osiadło jakbym to opłukał i przyjął to bym miał overdose zapewne. Myślę jeszcze o moździerzu z gładką powierzchnią ale ten kryształ jest taki twardy, że górą by pewnie odpryskał. Dylemat jest w chuj.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 143 / 5 / 0
Ja wrzucam do jakiejś grubej torebki foliowej bądź nakładam kilka torebek na siebie. Potem coś twardego, płaskiego np. deska do krojenia i napieprzam zazwyczaj wałkiem do kotletów :)
"Prob­le­mem nie jest to że zażywasz nar­ko­tyki, up­ra­wiasz ha­zard, oglądasz te­lewizję, czy grasz na kom­pu­terze. Prob­lem jest kiedy już mu­sisz to robić." :old:
  • 732 / 57 / 0
Ja nieważne jak twardy kryształ mam to zawsze zawijam w banknot i moja metalowa karta kruszę go jednym wolnym ale silnym docisnieciem całą dłonią. Później ewentualnie dla pewności jeszcze raz docisne coby "dobić", następnie opróżniam banknot a to co się doń przyklei ściągam kartą i dalej standardowa procedura kruszenia
Umiem wymusić okup, ściągnąć haracz, jebnąć ze łba.
Gwałty na zlecenie, bez zlecenia zresztą też.
amfetamina – produkcja, dystrybucja, masturbacja.
Brawurowa jazda samochodem Cinquecento.
  • 7 / / 0
Pierw w kartkę papieru j/w napisali a potem opakowaniem od tabaki. Z klefa potrafi zrobić pył którym da się prawie zakrztusić przy sniffie
  • 68 / 4 / 0
Szukałem w wyszukiwarce różnych wyrażeń związanych z kruszeniem różnych substancji psychoaktywnych bądź tabletek i nic nie znalazłem.
Dlatego też postanowiłem założyć ten temat. Wydaje mi się on ciekawy, ponieważ niektórzy np. walą młotkiem a można kruszyć (nawet twarde rzeczy) po cichu.

Na początek przedstawiam mój sposób.

1) Kładę kryształ/tabletkę na kartkę złożoną na pół (zależnie od ilości substancji różna wielkość kartki)
2) zaginam rogi i górę tak żeby nie odpryskiwało na boki
3) biorę kombinerki i jazda

W obawie przed przedziurawieniem kartki czasami nakładam jeszcze na to jakąś folię albo drugą kartkę albo robię to nad jakimś blatem zeby potem zebrać kartą okruszki

Mój sposób jest bardzo cichy, co jest przydatne gdy nie mieszkamy sami albo mamy ochotę coś zarzyć w nocy :)

Czekam na Wasze sposoby :)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.

Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".