Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 1450 / 18 / 0
Temat dziwny i jak chcecie może iść do kasacji. Mnie zdarzyło się zrobić 2 babole zanim jeszcze regularnie siedziałem na HR

tramadol- wiedziałem tylko, że to opioid. W ciągu 10h zjadłem prawie 1,6g. 48h snu opioidowego

AM 2201- coś mi się wtedy obiło o uszy, że to RC kana- 3 szczypty na folię... warzywo przez 30 min

Głupie błędy za młodego i głupiego
I przychodzi czas, że odurzanie się alkoholem przestaje być interesowne

Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
  • 1121 / 153 / 0
Tak kiedyś za małolata też tramadol, nawet nie wiedziałem co to za rodzaj narkotyku i co to w ogóle opiady. Dobrze że szybko się z tego wymiksowałem. Kiedyś też zdarzyło mi się zarzucić 4-AcO-DMT - w tym przypadku wiedziałem tylko tyle że to "jakiś" psychodelik.
"Nieśmiertelny jak Ciro Di Marzio"

Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
  • 4807 / 267 / 0
Naturalnie, Bóg jeden wie co siedziało w pigułach i "dopalaczach" które niegdyś konsumowałem. Chyba każdy ma coś takiego na sumieniu.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 3955 / 147 / 0
oczywiscie, czasem wpierdalalem piguly w ktorych nie wiedzialem co jest, dopiero juz w klubie, na peaku wiedzialem czy jestem na amfetaminie czy MDMA. %-D

aviomarin, acodin, galka muszkatolowa - w gimbazie wyczytalem z ziomkami na neurogroove, ze da sie tym nacpac i to nam wystarczylo by za kilka godzin wpierdalac owe specyfiki, reszta info byla zbedna.

i jeszcze troche innych pojedynczych akcji.
niedojebanie genetyczne
  • 4807 / 267 / 0
Może to głupio zabrzmi ale najlepszym dragiem z jakim miałem w życiu do czynienia było cudo o nazwie AMPH-I-BIA z trzema czerwonymi koronami z początków dopalaczy. Ależ to czesało pięknie. Dobre ketony musiałby być w środku. Nie ćpam od długiego już czasu, ale co tam, na to bym się skusił :-p

[ external image ]
  • 3955 / 147 / 0
ja na szalwie wieszcza, palilem to na chwile przed delegalem, liscie mnie ostro poryly a to, ze w smartszopach dostepne dla kazdego malolata byly extrakty to bylo przegiecie.
niedojebanie genetyczne
  • 4807 / 267 / 0
Słyszałem kilka opowieści od "dresików" myślących że szałwia to substytut zioła, a tymczasem teleportowali się w zaświaty. Wesołe czasy :)
  • 31 / 1 / 0
Jeszcze nigdy mi się coś takiego nie zdarzyło, czytam nawet ulotki suplementow / informacje o nich w sieci przed ich wzięciem.
http://www.digart.pl/grupy/16361/Anty-psychiatria/
''Insanity - a perfectly rational adjustment to an insane world.''
  • 334 / 13 / 0
Maj, lata temu, pierwszy rok studiów. Kumpel podbił do mnie z kartonikami panoramixa. Wstyd przyznać ale w owym czasie o LSD nie widziałem praktycznie nic oprócz tego, że było to popularne w latach 60-tych wśród hipisów i że jest po tym kolorowo i dobrze muzyka wchodzi. Jedynym narkotykiem jaki wówczas stosowałem była marihuana, więc wyobrażałem sobie, że LSD to taka mocniejsza trawa, ale tak naprawdę zupełnie nie wiedziałem jakich efektów się spodziewać, ani jak długo trwa itp.

Nie będę z tego robił trip raportu, więc tylko napiszę NAJPIĘKNIEJSZY dzień mojego życia, który zmienił wszystko. Bardzo się cieszę, że byłem w takiej niewiedzy przed tym tripem, ale z drugiej strony dobrze też, że był doświadczony opiekun, bo było grubo i nie wiem czy sam tak dobrze bym się bawił.
  • 1957 / 230 / 0
Światło pisze:
Naturalnie, Bóg jeden wie co siedziało w pigułach i "dopalaczach" które niegdyś konsumowałem. Chyba każdy ma coś takiego na sumieniu.
Spowiadam się Bogu wszechmogącemu
i wam, bracia i siostry
że bardzo zgrzeszyłem
myślą, mową, uczynkiem i zaniedbaniem:
moja wina, moja wina, moja bardzo wielka wina.
Przeto błagam Najświętszą Maryję, zawsze Dziewicę,
wszystkich Aniołów i Świętych,
i was bracia i siostry
o modlitwę za mnie do Pana Boga naszego
Uwaga! Użytkownik MartwyNarkoman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...