uprawa w warunkach domowych przy użyciu sztucznego oświetlenia
ODPOWIEDZ
  • 761 / 13 / 0
...nie męcząc rośliny.

Skończyły się czasy kiedy jarałem nawet 50g suszu miesięcznie. Postanowiłem uruchomić PC a w nim odmiany AF.

Znacie jakieś treningi/metody, które spowodują, iż zostanie zwolniony proces wzrostu, aby po ścince otrzymać te 5-7g suszu?

Trochę serece będzie mie boleć jak otrzymam więcej bobów i będę musiał wyrzucić. Dill nie wchodzi w grę.

Czemu tak mało gram suszu? Chcę palić tylko w weekendy. W ciągdu tygodnia praca i sport. Poza tym skupiłem się na różnorodności odmian niż na masówie. Mając 20-30g nie spalę tego mając kolejny zbiór po kolejnych 50-75 dniach...
Uwaga! Użytkownik nieobgryzampaznokci nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 483 / 69 / 0
Jaraj to, synu %-D
A poza tym, to nie ma metod skrócenia growa. W ogóle jak lubisz jakość, to weź sobie zwykłe odmiany na 12/12 od początku. Poczekasz dłużej, ale warto. Chyba, że coś nowego słychać w af, są już dobre odmiany, chopcy?
Nie śledzę postępów, ale kiedyś te af to pół dupy z krzaka, lepsze zwykłe.
możecie mnie z(a)b(i)ć
Przez przypadki?
Szpondzicie?
Szpońcicie
Szpondździcie
Szpondzijcię
szeszele
Szpoń ć i dziel(l) :heart:
demiurgia
posuń się Iwan
J/O(n)?
MiCHoł
m.i.on
energia, praca, materia, czas
tylko dobre rzeczy, misia, Odyseuszu, o mi?
  • 129 / 34 / 0
Automaty czasem też lepiej od razu walić na 12/12 wtedy przy 5 piętrze może pokazać się jaki pąk. Odcinaj boczne i hoduj jedną grubą pałę, stresuj ją rozrywając korzenie, przesuszenie, topping i co jeszcze ci przyjdzie do głowy masochisto biędnych roślinek :D, niestety ból jej sprawić musisz żeby ci dała troszkę mniej.
Ja dziś z żalem miałem w donicy 2x no name, jedna jakaś sativka druga indyjka, ta pierwsza pokazała kutasa i z bólem musiałem ściąć krzaka ;( . Oby indianiec okazał się jakimś masakratorem, dodatkowo przez to dostał parę litrów ziemi niech rośnie o te 5 gietów.
Ciągle jadę na automatach, jack herrer oraz lemon haze są przecudowne
  • 3497 / 742 / 9
Duża doniczka, 12/12 od razu, zrób ze 2 fimy i bedzie szybko i nieźle.
Uwaga! Użytkownik Zgienty jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 483 / 69 / 0
Fimy zwalniają, lepiej konkretne lst.
możecie mnie z(a)b(i)ć
Przez przypadki?
Szpondzicie?
Szpońcicie
Szpondździcie
Szpondzijcię
szeszele
demiurgia
posuń się Iwan
J/O(n)?
MiCHoł
m.i.on
  • 490 / 3 / 0
Wystarczy bardzo mała doniczka. Tu jest kubeczek 0,4l. Jak widzisz roślina bardzo kompaktowa się zrobiła ^ ^.
[ external image ]
"I hear Thunder
But theres no rain
This kind of Thunder
Breaks walls and window pane."

The Prodigy - Thunder

Nowy e-mail, wiadomości wysłane przed czerwcem stracone. Jak coś pisać jeszcze raz.
  • 5979 / 1234 / 43
Powyrywaj te chwasty z doniczki. Na chuj minerały ciągną z ziela. Jakieś kończyny kurwa.
Ale krzaczki ładne.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 490 / 3 / 0
london5 pisze:
Powyrywaj te chwasty z doniczki. Na chuj minerały ciągną z ziela. Jakieś kończyny kurwa.
Ale krzaczki ładne.
To nie moje. To randomowe zdjęcie z internetów.
"I hear Thunder
But theres no rain
This kind of Thunder
Breaks walls and window pane."

The Prodigy - Thunder

Nowy e-mail, wiadomości wysłane przed czerwcem stracone. Jak coś pisać jeszcze raz.
  • 3497 / 742 / 9
No i co zbierzesz po 2g z krzaka w takim kubeczku. Jak można dać donicę 10 l i nawet automat potrafi wyjebać do metra wysokości. a zbierasz wtedy po 10-15g. Takie w kubeczkach to do hodowania w szufladzie chyba.
Uwaga! Użytkownik Zgienty jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 483 / 69 / 0
Hehe, aż mam ochotę odkopać fotki.
Na fotkach z kubkami, może być nawet 3g, ze sztuki (a może i 2...). Jednak zdecydowanie się to nie opłaca.
Robiłem podobny eksperyment z kubkami, af , ale na południowym parapecie.
3 sznurówki dały może ze 1,5-2g. Gdybym miał lampe, to normalnie jebnąl bym jak zgienty mówi:
normalne, duże donice, 12/12 od startu, ew. krótki weg. w zależności od boxa i trening.
możecie mnie z(a)b(i)ć
Przez przypadki?
Szpondzicie?
Szpońcicie
Szpondździcie
Szpondzijcię
szeszele
demiurgia
posuń się Iwan
J/O(n)?
MiCHoł
m.i.on
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki

Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.

Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.

Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.