Dział poruszający prawne kwestie użytkowania narkotyków. Legalizacja, kary, pytania do adwokata.
ODPOWIEDZ
  • 124 / 6 / 0
heja,
Jeśli nie będzie mnie w domu w trakcie doręczenia to dostane normalnie awizo i będę mógł sprawdzić zawartość na poczcie?
  • 0 / / 0
Tak, zawsze możesz sprawdzić. Pamiętaj żeby nic nie podpisywać od razu, najpierw sprawdź czy się zgadza. Mój koleżka ostatnio tak miał, podpisał najpierw i było po akcji. Zapłacił 700 zł za groch, sól z Wieliczki i białe draże firmy Korsarz. Mój pierwszy post, Witam wszystkich bardzo serdecznie :*
  • 124 / 6 / 0
a patrzą jakoś na ręce i co jest w paczce? w mojej cukierków może nie być...
  • 879 / 191 / 5
Przeważnie mają to gdzieś. Otwierasz kopertę, zerkasz do środka i podpisujesz potwierdzenie odbioru. Nie musisz tego wyjmować.
Masz problem z wypadaniem z żyły? Spróbuj podczas iniekcji patrzeć na igłę, nie na tłoczek.
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
  • 343 / 8 / 0
Tak tylko potwierdzasz czy sie zgadza i podpisujesz jeden papierek zostaje albo dla Ciebie albo dla poczty, a drugi wraca do nadawcy (nie zawsze)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Kofeina naprawia zaburzenia w pracy mózgu wywołane brakiem snu

Gdy po nieprzespanej nocy nie radzimy sobie z zadaniami wymagającymi myślenia, składamy to na karb zmęczenia. Jednak, jak dowiadujemy się z badań przeprowadzonych na Narodowym Uniwersytecie Singapuru, problemem nie jest zmęczenie, a fakt, że brak snu zaburza funkcjonowanie konkretnych obszarów mózgu odpowiedzialnych za kawę. Naukowcy nie zostawili nas jednak samych sobie z tą wiedzą. Stwierdzili bowiem, że kofeina może przywracać prawidłową pracę neuronów.

Więzienie za 0,11% przekroczenia?

Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.

Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana

Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.