poza tym tez budze sie 1-2 razy w nocy co normalnie mi sie nie zdarza.
Edit: zapomnialem dodac, ze rowniez caly dzien mam skoki odczuwania temperatury. mam dreszcze i jest mi zimno, zakladam sweter i z kolei za goraco i sie poce.
calkiem jakbym mial goraczke, ale nie jestem chory.
czy to napewno ma zwiazek z odstawieniem i z czego dokladnie to wynika ?
szalonywidelec pisze:kiedy to odstawiam przez kolejne 2-3 dni mam brak apetytu mimo, iz jestem glodny.
szalonywidelec pisze:czy to napewno ma zwiazek z odstawieniem i z czego dokladnie to wynika ?
poczekaj jakiś czas, polecam sport - on zmusi że zaczniesz jeść i regularnie spać + ziołowe preparaty. jak nie minie bądź się pogorszy to zrób podstawowe badania krwi lub po prostu idź do lekarza i nie owijaj w bawełnę :-)
"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
Teraz znów wróciłem do starego sportu, przez co w momencie, gdy nie palę kilka godzin i czuję, że faza mi puszcza, problemy z żołądkiem powracają, a nawet często znów wymiotuję gdy dłużej nie przypale. I tu teraz moje pytanie:
Prócz detoksu czy znacie jakąś metodę na ten problem, czy ktoś z Was miał podobne objawy, bądź też wie jak im przeciwdziałać?
Za niedługi okres planuję znów przestać palić, gdyż widzę tego skutki uboczne. Wiem, że będę mógł liczyć na pomoc swojej narzeczonej (tez lubiącej się pobawić, ale z głową), która będzie przy mnie cały czas w tym trudnym okresie. Jednakże chciałbym się dowiedzieć czy są jakieś nie wymienione przeze mnie sposoby na przeciwdziałanie objawom wyżej wymienionym.
Pozdrawiam
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.