Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
Z czym jecie grzyby ? Jakie macie sposoby żeby uniknąć nieprzyjemnego wejścia, mi ciężko wchodzą, w szczególności łysiczki . A szkoda marnować fazy na rzyganie, wiadomo że pierwszą opcją jest wywar , czasami wchodzi bez problemu czasami nawet po nim naciągnie.Co polecacie ? Czasami pomagało zjedzenie grzybków z chlebem , czasami zrobienie wywaru z dużą ilością imbiru, tylko w wywarze dużo mocy się traci .
Ostatnio zmieniony 28 września 2015 przez surveilled, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Poprawka brzmienia tematu
Próbować zrozumieć inny wymiar....
  • 65 / 5 / 0
Taki pomysł na szybko - jakby dorzucić do tego jakiś locomotiv czy coś w tym stylu przed żarciem? Próbował ktoś?

Oczywiście lekkostrawna dieta w dzień rytuału, owoce, warzywa, jakieś produkty wysokobiałkowe - np. pierś z kurczaka, parmezan itp.
Moralniaki, zjazdy, demony, deprecha,
Blizny na psychice, nie obeszło się bez echa.
Posypana krecha towarzyszy zjazdom,
Wciąż to samo gówno, tylko pod inną nazwą.
To zaburzeń pasmo, efekty spożycia,
Ocknij się nim zwichnie cię do końca życia.
  • 9 / / 0
A może spróbuj danie zrobić? Np. Kurczak w sosie grzybowym czy coś takiego. Zupka chińska raczej się nie przyswoi łatwo, z pizza możesz też mieć problem. Próbuj i opowiadaj co pomaga.
Uwaga! Użytkownik Rufis00 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 684 / 154 / 1
Mój sposób na dobrą fazę bez dolegliwości żołądkowych: Cały dzień mam aktywny (czyli np grzybobranie), nie jem nic tłustego, przed zjedzeniem grzybów mam przynajmniej 3 godziny przerwy od ostatniego posiłku i muszę być wypróżniony. Przy rozpoczęciu rytuału spożywam wyciśnięty sok cytrynowy, razem z grzybami oczywiście. Jakoś na mnie działa to poprawnie. Oczywiście mycie grzybów też ma znaczenie, powinno się je porządnie umyć ...
  • 135 / 12 / 0
Ja uważam natomiast, że to własnie posiłek godzinę przed zjedzeniem grzybów zneutralizuje bodyload. Złym pomysłem jest wrzucanie grzybów na pusty żołądek. Uznałem, że któryś ze składników grzyba drażni żołądek (lub go obciąża, najlepiej pasuje tu celuloza) i działa to tak samo jak wypita przed jedzeniem kawa, czy herbata - ból brzucha, mdłości. Wysnułem takie wnioski po tym jak razem z kolegą jedliśmy grzyby, ja na pusty brzuch, on po obfitym obiedzie. On miał przyjemne wejście, ja okropny bodyload. Przym kiedy on miesiąc wcześniej wrzucał na czczo jego ból brzucha też dopadł. Jedyna różnica to taka, że mając pełny brzuch grzyby nieco dłużej się ładują.
  • 920 / 162 / 0
ja jem zazwyczaj surowe lub suszone z garscia orzechow lub chipsow zuje az nie zaczna wchodzic. bardzo dobry pomysl to herbata z miodem cytryna i suszonymi grzybami. jedyne oznaki bodyloadu ktore u siebie zauwazam to zgestnienie sliny do poziomu flegmy i jak mi ja ciezko przelknac to juz wiem ze zaraz wejda chwile pochrzakam poharkam popluje i lada moment grzyb sie wczytuje. w zupce chinskiej dobra opcja trzeba drobno posiekac do tej pory jak widze gulaszowa amino to mi sie przypomina samk gulaszowej z 50szt lysicy
ODPOWIEDZ
Newsy
Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.