Ogólnie akcja działa się od razu po przyjeździe z bieszczad, gdzie chodząc po górach raczyłem się 2-FA/3-FA/4f-pvp/Klonazolam/GBL. Troche zmęczony, ale jednak dałem się namówić na kolacje na mieście + wypad na impreze. Przed kolacją poszła mała ilość klonazolamu. W trakcie już wpadliśmy na pomysł walenia GBL. No to jak pomyśleliśmy - tak zrobiliśmy. Tylko dawki poleciały o wiele za duże, bo dorzudke GBL robiliśmy dosłownie co 30 minut. Do tego w końcowym efekcie ujebania dołożyliśmy ogrom alkoholu.
Suma summarum, obudziłem się w szpitalu pod kroplówką z masą badań wątrobowo-sercowych. Znaleźli mnie nieprzytomnego pod dyskoteką. Nic nie pamiętam, podobno kilku znajomych mi tam akcje ratunkową robiło, bo nic nie ogarniałem i się wywracałem ciągle.
Jeszcze nie chceli podobno po mnie karetką przyjechać, bo myśleli, że najebany leże po prostu, ale jednak się zdecydowali :D
Po 2 godzinach w szpitalu całkowicie wytrzeźwiałem i wypisałem się o 6 rano. (A o 3 znaleźli mnie nieprzytomnego. Ok. 2 w nocy pewnie była ostatnia durzutka gibla).
Nie próbujcie tego w domu
feta + zielona herbata + z braku benzo kwietiapina (neuroleptyk) na zwale - kolatanie serca, paranoja na maxa - karetka, benzo w szpitalu
Przypominam sobie, ze jeszcze dzien wczesniej dziwne piguly wsuwalam, no i nootropy jeszcze we krwi byly.
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN
Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.