Negatywne konsekwencje przyjmowania fitokannabinoidów i sposoby im przeciwdziałania.
ODPOWIEDZ
  • 68 / 6 / 0
Witam, niedługo będę kupował od typa z 2 końca polski paczkomatem dziesione mj, wysłał takie zdjęcie: http://i.imgur.com/urbzAqm.jpg
co to za odmiana? to nie jest maczana przypadkiem? nie chce przejebac $$
powyższa wiadomość to jedynie moja fantazja literacka
  • 1329 / 58 / 0
Wygląda na marichłane
A oto bazy na dalekiej orbicie ZIEMI i poza orbitą KSIĘŻYCA oraz na samym KSIĘŻYCU, które zbuduję sobie w przyszłości. LUDZKOŚĆ będzie słuchała wtedy MNIE
  • 1169 / 52 / 0
Wygląda na marichłane, lecz zawsze topy konopi przemysłowej można 'umoczyć'. ;)
Uwaga! Użytkownik Marlboro_Red jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 275 / 7 / 0
No raczej mj, jedynym rozwiązaniem jest kupno i test = d

Btw tak z ciekawości ile typ chce za tą dyszkę ?
  • 12516 / 2427 / 0
Wygląda nieciekawie, ale to może kwestia słabej jakości zdjęcia... Ja bym nie kupił
  • 1874 / 96 / 127
Wyglada jak maczana na "przemyslowce" identico maczane koledze sie snilo, ze kupil od pewnego vendora.
wolna molekula
#mops
  • 172 / 11 / 0
^Moje szczurki też to widziały
Uwaga! Użytkownik Aiz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 65 / 6 / 0
To nawet nie przypomina mj. Na 99% jest to jakaś podpucha. Istnieje wprawdzie małe prawdopodobieństwo, że była błędnie konserwowana lub jest mokra (zakładam, że koleś dodał jakiegoś tłuszczu <<sądząc po kolorze i "zbiciu">> w celu zwiększenia wagi), miał problem z pleśnią podczas suszenia i potraktował ją jakąś chemią, bądź też kwiatostany są przefermentowane (co jest najmniej prawdopodobne). Ja bym tego nie kupił, jak brać mj to tylko bezpośrednio sprawdzając towar przed zakupem.
Moralniaki, zjazdy, demony, deprecha,
Blizny na psychice, nie obeszło się bez echa.
Posypana krecha towarzyszy zjazdom,
Wciąż to samo gówno, tylko pod inną nazwą.
To zaburzeń pasmo, efekty spożycia,
Ocknij się nim zwichnie cię do końca życia.
  • 68 / 6 / 0
Synus pisze:
No raczej mj, jedynym rozwiązaniem jest kupno i test = d

Btw tak z ciekawości ile typ chce za tą dyszkę ?
30 zł za sztuke po znajomości

Mówi, że to nie jest w niczym maczane tylko zbite
powyższa wiadomość to jedynie moja fantazja literacka
  • 1329 / 58 / 0
marihuana może wyglądać różnie, stykałem się z różnymi postaciami. Od zbitych, jasnych topów z pomarańczowymi włoskami, do suchego pyłu który został na dnie worka po kilkudziesięciu gramach, wyglądał jak jakiś majeranek i prawie nie pachniał, ale kopał normalnie. Po takim zdjęciu trudno jest powiedzieć czy to naprawdę mj, a tym bardziej poznać co to za odmiana. Dopóki nie zobaczysz, nie powąchasz i nie zapalisz, nie będziesz miał pewności. Mi to wygląda na trawę, ale pomysłowość wyjebkowiczów nie zna granic.

Piszesz, że daje ci cenę 30zł za sztukę, 'po znajomości'. To skoro po znajomości to chyba wiesz z kim masz do czynienia i czego możesz się spodziewać. Poza tym powiedziałbym, że 30zł za sztukę przy kupnie 10g to dużo.
A oto bazy na dalekiej orbicie ZIEMI i poza orbitą KSIĘŻYCA oraz na samym KSIĘŻYCU, które zbuduję sobie w przyszłości. LUDZKOŚĆ będzie słuchała wtedy MNIE
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru

Newsy
Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Maleńczuk bez ogródek o przeszłości. „Tęsknię za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie”

Chociaż dziś Maciej Maleńczuk prowadzi względnie ułożone i spokojne życie, w młodości był uosobieniem hasła „sex, drugs, rock and roll”. Jak wielokrotnie wspominał, brakuje mu niektórych aspektów tamtych lat – przede wszystkim heroiny. – Tęsknię zwłaszcza za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie – mówił bez ogródek muzyk.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.