Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
http://www.chemsrus.com/forum/6-stimula ... 9?start=10
4f-Pv9 definitely has a push to it........
the first 20 minutes, the lab rats needed to keep their bowels in check until the sensation subsides....and then super good, thereafter......!
Nice RC, overall
Kurwa, miałem się ogarnąć.
Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
a więc tak wali to octem jak dobra pvp
moc ma duuuużą nadaje się do vapo ale...
no właśnie jest to ale
mi po wstepnych testach nie przypadło do gustu bo dla mnie nie liczy się tylko moc ale i jakość powiedzmy użycia a tu sniff piecze jak cholera no pali żywym ogniem-nic mnie tak w życiu nie piekło jak to
vapo no nie dałem rady więcej niż mini buch bo palony fluor jest też dla mnie za dużym wyzwaniem :D
jeśli jednak kogoś to nie zraża a liczy się dla niego czysta MOC
myślę że będzie bardzo "hepi" :D
generalnie mało co tej substancji przetestowałem mam nadal około 0,8 g
dlatego po dalszych testach napiszę coś więcej :)
God bless America !!
smilewholesale.eu
Do wladz forum ktore mnie wyrzucily z dzialu "sprzedawcy" - jerstescie po prostu bardzo malymi ludzmi :(
same bombki bo inaczej nie wchodziło
i do pvp podjazdu nie ma
lajtowy stim bez rewelacji
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki
Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.
Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie
Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.
Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”
Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.