Właśnie jestem po spotkaniu z miłym patrolem, piliśmy % i mieliśmy przy sobie trochę MXE, ofc panowie dokładnie to sprawdzili, wzięli 100+ mg towaru do badań (czy aby na pewno nie jesteśmy idk who) ale w wyniku ich głębokiej analizy nic "niestety" się nie znalazło się nic co można podrzucić pod paragraf, więc po 20-30 min puścili nas wolno. Gdybym nie był zrobiony może jakoś głębiej by to do mnie dotarło, ale tak to oceniam kontrolę jako fachową i niestwarzającą problemów.
Ogólnie zainteresowani podzielili mój entuzjazm odnośnie badań w/w substancji, zbadali czy nie jest niebezpieczna i w ciągu kilku minut zwrócili resztę (nie musiałem na szczęście czekać na odesłanie), tak więc spokój i współpraca = all is good my brothers....
Zalecam stosowanie się do poleceń funkcjonariuszy, pokazanie co mamy, jeśli jest to legalne to naprawdę nie ma potem żadnych problemów z prawem
Jak oni mogli w 30 minut sprawdzić, że owa substancja nie jest nielegalna?
Dziwna sprawa. Pewnie wpierdolili to gdzieś na patrolu.
Sierpień pisze:Z drugiej strony to ja się zastanawiam co wy robicie, że was policjanci trzepią na ulicy. Nigdy mnie to nie spotkało, chociaż spotkań z policją miałem kilka, głównie mandaty za picie
e tam "pewnie".
a niby co innego? :rolleyes:
trąpka pisze:Powiem Ci, że może w rodzinie masz jakiegoś znajomego tych policjantów, albo jeden z Twoich kolegów był jakimś znajomym. Jeśli w moim mieście policjanci złapali by mnie z proszkiem w worku strunowym, to jestem niemal pewien, że zawijka na 24 godziny.
Jak oni mogli w 30 minut sprawdzić, że owa substancja nie jest nielegalna?
Dziwna sprawa. Pewnie wpierdolili to gdzieś na patrolu.
opisywalem juz tu kilka razy jak podobna sytuacje mialem z 5fakb48 i 2fma, wszystko zamknelo sie w 20min i oddano mi towar.
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce
Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.