Nie będę nikogo czarować, ankieta jest długa (to minimalne wymogi jakie muszę spełnić, aby przeprowadzić badania)
prawdopodobny czas jej wypełnienia (według instrukcji testów psychologicznych) to 20-25 min.
Ankieta jest nudna, nie tylko ze względu na to, że jej wypełnienie jest czasochłonne, ale również na to, że posługuje się testami psychologicznymi, które muszą spełniać pewne normy psychometryczne. W związku z tym pytania mają podobny sens, można odnieść wrażenie, że się powtarzają, ma to na celu weryfikację osób, które odpowiadają losowo bądź usiłują przekłamać odpowiedzi.
Podsumowując, jeśli masz chwilę czasu i jesteś wystarczająco zdeterminowany/zdeterminowana, aby odpowiedzieć na pytania zawarte w kwestionariuszu, proszę wejdź w poniższy link : http://goo.gl/forms/Gw6Z2kGRkP
Ubiegając odpowiedź na pytania, naprawdę mi zależy na zebraniu odpowiedniej liczby osób, jednak od razu informuję o niedogodnościach z tym związanych, ze względu na wcześniejsze doświadczenia z pretensjami/obelgami/zarzutami w związku z udzielaniem odpowiedzi :-p
Z góry dziękuję wszystkim chętnym :diabolic:
P.S Analizując komentarze członków forum, na inne badania odnośnie prac magisterskich, rozumiem, że słowo "inne" substancje, w pytaniu o uzależnienia, może budzić pewne wątpliwości, chodzi jednak tylko o weryfikację osób, które uznają siebie, za osoby uzależnione, niezależnie od zażywanych substancji. W przykładach zostały użyte substancje najpopularniejsze, jeśli ktoś chciałby, może doprecyzować, o jakie substancje chodzi
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
Plus za szczerość:)
w sumie szybko można wyczuć dokładny cel ankiety, choć na mój gust sposób zadawania pytań często sugeruje odpowiedź lub jest z lekka mylący, ale to już specyfika ankiet psychologicznych chyba...
albo mój mózg jeszcze działa inaczej niż powinien;)
aha pomimo że nadal jestem na niezłej stymulacji wyszło ponad 20min...
serio długaśne choć mnie to ostro śmieszyło- też przez obecny stan bezsenności... ogólnie raczej nic śmiesznego tam nie ma...
Jeśli ankieta i praca na jej podstawie wypali chętnie poczytam wyniki i wnioski tu na forum, może to do czegoś się przyda...
Sorki, jak z lekka bredzę.
Najprawdopodobniej podczas odwiedzin w krainie snów...
Wiara w prawdziwość moich słów może sugerować konieczność skonsultowania się z psychiatrą :-D
trzeba wypelniac ON CZY OFF czy MEDIUM
how many times do this for you?>
i wanna live i wanna love :cheesy:
danwo juz dokonałem wyboru
jestem dyspozyorem wlsanych torów
Warszawski Cpun pisze:Wystarczy mi 30% szans przeżycia aby 'zbadać' jakiś mix.
Co to za pytanie :
Staram się dobrze gospodarować moimi pieniędzmi, aby uniknąć biedy na starość.
Albo to
32. Czy widok kogoś płaczącego budzi w Tobie bardziej irytację niż współczucie? *
A poza tym dużo pytań się powtarza. Są w innej formie, ale chodzi o to samo. No chyba, że to jakiś celowy psychologiczny zabieg.
Ogólnie psychologia to ściema.
39. Czy chciał(a)byś nurkować z butlą tlenową? *
Wykonałem tą ankiete w imię nauki. Daj znać jak pójdzie magisterka.
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
Powiedz, proszę, jakie studia, na jakiej uczelni i w jakim celu, chyba, że to problem/tajemnica
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów
Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne
Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.