Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 400 / 5 / 0
Szukam takiego narkotyku po ktorym czlowiek staje sie bardzo agresywmy .Najlepiej zeby to byl rc %-D
kazik333@tutanota.com
  • 1628 / 196 / 0
Klonazolam jak puszcza. :-| W trakcie działania też łatwo o napad agresji mimo uspokojenia. Wiem jak to brzmi, ale inaczej tego opisać nie potrafię.
  • 3 / / 0
alkohol... chociaz nie na kazdego tak dziala, duzo zalezy od nastroju osoby pijanej.
A poza nim PCP. Slyszalem ze czesto sa po tym ludzie agresywni, wobec innych i czasem siebie.
  • 492 / 16 / 25
Substancją, która najbardziej skłania w agresywną stronę jest zdecydowanie alkohol. Jak się jest najebanym to tylko się myśli, żeby komuś przyjebać z dyni. Z RC to po alfie jeszcze czułem chętkę na bójkę.
I nagle czas zaczyna płynąć wolno jakoś w slowm'ie
Robi się chłodniej, czekam na to kiedy mnie pierdolnie
I jest goręcej serce bije mocniej w piersi...
To po tym koksie, goście robią sobie selfie :cool:
  • 539 / 35 / 0
@up: a to chyba zależy od człowieka. Ja już bardzo dawno nie czułem agresji po alkoholu. Wręcz to idzie w drugą stronę.
  • 4807 / 267 / 0
Podobno PcP jest niezłe

[ external image ]
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 5106 / 884 / 0
PCP

https://www.youtube.com/watch?v=9NBW46uhAXw

atak na policjanta przez mudzina na PCP

kurwa, pierdolniecie jak z filmów o zombie .

Widzialem tez filmiki na ktorych gaz i paralziatory nie byly w stanie powstrzymac napastnika pod pwlywem PCP.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 8103 / 907 / 0
To zalezy od charakteru czlowieka, nigdy nie bylem agresywny po substancjach psychoaktywnych, co najwyzej agresja slowna, ale zeby napierdalac sie to nie, mimo duzej ilosci benzo + allko.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 97 / 1 / 0
ja mialem po alprze jak bralem jej za duzo,zamiast uspokojenia wkurw,chyba reakja paradoksalna.i oczywiscie na odstawce.z innych to chyba alfy wszelkiej masci.jak tak czytalem poswiecone im watki to jeden tlukl przechodniow inny chcial sobie reke odciac,takze alfy to bankowo
Uwaga! Użytkownik ZenonBrzuch nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1180 / 103 / 0
alfa pvp + dopalana maczaną = goły pindol na amoku w próbie zdarcia z rodzonej Matki nocnej koszuli, i nie wie kurwa szatan, chyba gwałtu(?), rety, co się stało, to się - pauza na oddech - głupi chujku baranie! /do siebie/, nie odstanie... Hajperilaj lajf, kierwa behape!
Uwaga! Użytkownik jan potocki jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...