Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
  • 262 / 2 / 0
yo
mam pytanie
lekarze stoja uparcie przy tym, ze mam schizofrenie, daja mi neuroleptyki. to dziala na mnie tak hujowo, ze wracam do cpania, zeby czuc sie CHOCIAZ normalnie. teraz jestem w psychiatryku, dostaje flupentiksol (nazwa handlowa fluoxanol). bede to dostawal w zastrzykach, co 2 tygodnie, rodzice mnie beda zawozic. czy bedac na tym, alfa pvp zadziala? kiedys pamietam, bedac w psychiatryku 2 raz, dostawalem HALOPERIDOL, etylofenidat, mimo ze zauwazalnie slabiek, dzialal. czy ten flupentiksol nie spowoduje qylaczwnia dzialania alfy?
jesli czytasz moj post, wez pod uwage ze jestem cyborgiem pod wzgledem tolerancji
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.

Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.