Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 351 / 12 / 0
Otóż od 2 dni dzieje się ze mną coś dziwnego, brałem sobie apvp, jarałem głównie, czasami sniff aż nagle zaczęło się robić mi po jaraniu gorąco, potem doszło kurewskie ciśnienie w głowie, nie wiem za bardzo jak to opisać teraz.
w tej chwili np czuję jakby mi ktoś pompką od roweru napompował czaszke, mam zatkane uszy jakbym jechał windą, lekkie mdłości, dodatkowo czuje się taki przyćmiony prawie jak we śnie, czuję gorąco na twarzy i całym ciele, zaczynam się mocno bać..

Mierzyłem ciśnienie i temperaturę i jest wszystko w normie a jednak głowa jakby miała wybuchnąć i gorąco mimo że w pokoju pizga..

alfe ostatnio brałem wczoraj z rana jakoś i jak mi się to zaczęło robić zbyt mocne to zaprzestałem używać tego syfu...

Pomocy, boję się że udar czy coś.

:-(

Najczęściej przechodzi jak się położę spać po jakimś czasie ale zawsze wraca po wstaniu tak jak np teraz.
  • 4807 / 268 / 0
Zaczynasz się schizować, ile razy już umierałem po alfie.. chyba nie bez powodu są zgłoszenia o wizytach w psychiatryku po ciągu. A pisałem, przestrzegałem :#:

W każdym razie jak będziesz czuł że odjeżdżasz nie wahaj się dzwonić na 112, nie wiadomo co odiebiesz. To nie żarty, na razie zalecałbym przestać z tą trucizną na serio i czekać. Łeb Ci nie eksploduje a jakby co masz instrukcję powyżej, żaden wstyd nie przewyższa wartości życia. Powodzenia.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 351 / 12 / 0
Mądry Polak po szkodzie...
  • 1663 / 301 / 0
alfa-PVP to syf pod wględem wpływu zarówno na psychikę jak i ciało. Wywal to do kibla i ładuj bezpieczniejsze rzeczy, jak już musisz jakieś stymulanty brać :-)
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
  • 351 / 12 / 0
wywalę po raz 3 w życiu alfe z własnej woli, kurwa wystarczy że się pochyle i mi się robi gorąco i uciska beret...
  • 4807 / 268 / 0
Przetrwasz człowieku, po tym potrafi wszystko rozboleć, wypierdol to i zapamiętaj, niestety nie jest tak łatwo bo mi się zdarzyło kilka niemal reanimacji zanim zdecydowałem się zakończyć "przygodę" z tym czymś, ćpun ma krótką pamięć.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 1987 / 108 / 0
Jak dla mnie to brzmi jak problemy z ciśnieniem i układem krążenia, do tego organizm jest zmęczony i niedożywiony po maratonie. Ile dni jechaleś na alfie? Ile spałeś ostatnio, znaczy się spałeś, a nie leżałeś z zamkniętymi oczami pragnąć snu ;)? Zrób przerwę od ćpania, odeśpij ciąg, uzupełnij minerały, witaminy, dobrze się odżywiaj.
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 869 / 15 / 0
comandos, widzę, że rozpocząłeś swój planowany ciąg na stimach? podoba się? :D wybór alfy był hardkorowy jak na początek, mogłeś podjąć inną decyzję, ale i tak przeżywałbyś to samo, tyle że trochę później zapewne.
życzę Ci ,żeby te dwa dni skutecznie odciągnęły Cię od chorego pomysłu , którym zabłysnąłeś tutaj: http://hyperreal.info/talk/szukam-ciago ... l#p1696268 .
jezu nie wierzę, że nie zaopatrzyłeś się w jakiekolwiek benzo albo neuroleptyk. :O
So easy to begin and yet impossible to end

primum non nocere
  • 2013 / 84 / 0
ohYeah pisze:
nie wierzę, że nie zaopatrzyłeś się w jakiekolwiek benzo albo neuroleptyk. :O
Z tym neuroleptyk to wypierdalaj kolego, te gowno potrafi zaaplikowac natychmiastowy zjazd + wykręcanie + telepanie + wyginanie i w chuj podobnych, jakże ciekawych zajęć. Lepiej przetrzymać albo benzo wjebać.
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
  • 869 / 15 / 0
coo? może w jakichś ultra wysokich dawkach albo bardzo pechowo nietrafiony neuro.
przecież neuroleptyki działają nasennie , a brane rzadko, potrafią uśpić w 20 minut. nigdy nie miałam objawow opisanych wyzej, moi znajomi rowniez nie.
So easy to begin and yet impossible to end

primum non nocere
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany na mrozie: Dlaczego „faza” uderza dopiero po wejściu do ciepła?

Stoisz na balkonie, skulony w kurtce, przestępując z nogi na nogę. Jest minus pięć stopni. Odpalasz jointa, zaciągasz się mroźnym powietrzem i… masz wrażenie, że to nic nie daje. „Słaby temat?” – myślisz. Dopiero gdy wchodzisz do ciepłego salonu i zdejmujesz czapkę, rzeczywistość uderza Cię z siłą pociągu towarowego. Nogi robią się miękkie, a głowa nagle waży tonę.

Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach

Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.

Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą

Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".